Privacy statement


De gemeente De Bilt respecteert de privacy van de bezoeker van onze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft via webformulieren vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld


Het bezoek aan de website van de gemeente De Bilt kan geheel anoniem plaatsvinden. Wel zijn we geïnteresseerd in gegevens die ons inzicht geven in bezoekersgedrag opdat wij onze website hierop kunnen aanpassen. Deze gegevens zijn bijvoorbeeld op welk tijdstip u de site bezoekt, vanaf welke site u op onze site binnenkomt, hoe lang u op de site blijft en welke pagina’s het meest bezocht worden. Deze gegevens worden volledig anoniem verzameld.

Bij een aantal online producten op de website van de gemeente De Bilt wordt gebruikt gemaakt van cookies. Dit zijn kleine stukjes tekst die informatie bevatten en die lokaal op uw pc worden opgeslagen.

De ontwikkelingen op Privacy gebied gaan door. Het Privacystatement van de gemeente De Bilt zal regelmatig worden nagezien en zo nodig worden aangepast aan de actualiteit.

Indien u vragen heeft over het privacy of beveiligingsbeleid van de gemeente, dan kunt u deze aan ons stellen via Contactformulier