Vacatures

Werken bij de gemeente De Bilt: iets voor jou ?

 

Gemeente De Bilt

 

De Bilt bestaat uit de zes dorpskernen Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek en heeft ruim 42.000 inwoners. Het is een groene en uitgestrekte gemeente (ca. 6.713 hectare) gelegen in de Utrechtse Heuvelrug en kenmerkt zich door veel historische landschappen, bossen, parken en landgoederen. De Bilt ligt centraal, is een aantrekkelijke woongemeente en een topper op sportgebied. In de gemeente is veel hoogwaardige kennis aanwezig, onder meer door de huisvesting van een aantal landelijk bekende organisaties zoals het KNMI, RIVM en de Grontmij.

 

Organisatie

 

Bij de gemeente De Bilt zijn zo’n 280 mensen in dienst. Zij werken op het gemeentehuis, in de buitendienst en bij diverse (sport)accommodaties.
De organisatie kenmerkt zich door innovatie, transparantie en betrokkenheid. We streven ernaar om zoveel mogelijk te handelen vanuit het perspectief van de burger. De organisatie is verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van de producten en de dienstverlening. Ook draagt zij zorg voor een open en interactieve relatie met burgers, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en medeoverheden.
De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, direct en informeel. De gemeentelijke organisatie wordt aangestuurd door de directie en bestaat uit vier afdelingen die zijn onderverdeeld in units.

Ben jij op zoek naar een baan met toekomstperspectief? Bij een gemeente die oog heeft voor haar inwoners? Kijk dan of een van de onderstaande vacatures bij je past.

Openstaande vacatures staan ook op de website van Gemeentebanen zie www.gemeentebanen.nl


Weergave:
Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.