Cruyff Courts kampioenen: inschrijfdatum verlengd

Het Cruyff Courts toernooi 6 vs 6 gaat 29 februari 2012 in De Bilt van start. Omdat er niet bij iedereen duidelijkheid was over de inschrijfdatum, is deze verlengd.
Cruyff Foundation Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6

Het kampioenschap dat wordt gespeeld tussen jongens en meisjes van de groepen 7 en 8 en waarbij de voorrondes, stadsfinales, kwartfinales en halve finales plaatsvinden op de meer dan 100 Cruyff Courts die Nederland rijk is.

Per stad, waar het Cruyff Courts kampioenen 6 vs 6 gehouden wordt, zal er één jongensteam en één meisjesteam uit de bus komen als Cruyff Courts kampioenen van de stad. Deze teams vertegenwoordigen hun stad bij één van de kwartfinales en vervolgens de halve finales die in april en mei 2012 georganiseerd worden. Traditiegetrouw wordt er op het voorplein van het Olympisch Stadion in Amsterdam gestreden om de titel Cruyff Courts kampioen van Nederland. De Nederlands kampioenen mogen zelfs naar het EK!

Aanmelden

Het toernooi vindt in De Bilt plaats op 29 februari 2012, de woensdag na de voorjaarsvakantie, omdat er enige onduidelijkheid was over de inschrijfdatum, is deze verlengd.

Wil jij dus deelnemen aan het Cruyff Court toernooi? Dan kun je jouw team nog aanmelden tot even na de kerstvakantie. 

Voorwaarden

Het team moet wel aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Een team bestaat uit 6-10 kinderen van 10-12 jaar uit de groepen 7 en 8
  • Alle teamleden moeten van dezelfde school komen
  • De inschrijving moet worden verstuurd via de mail naar: J.vanDelft@animowerkt.nl. In deze mail geef je aan: De namen van de teamleden met de leeftijden en van welke school het komt.

Als je team ingeschreven is, ga dan ook trainen op het Cruyff Court!