Wat is Doe mee?

De naam zegt het al. We willen dat iedereen mee doet aan sport- en cultuuractiviteiten. Mee doen aan de Doe Mee activiteiten is vooral leuk. Je bent lekker actief bezig, leert andere leeftijdsgenoten kennen en samenwerken en je blijft ook nog eens lekker fit. Genoeg reden dus om mee te doen!

De activiteiten worden georganiseerd en begeleid door het Doe Mee team. Dit team bestaat uit mensen die de activiteiten organiseren. Zij zijn vanuit hun werk al actief betrokken bij bijvoorbeeld sportverenigingen, jongerenwerk en culturele instellingen. Zij hebben dus genoeg ideeën voor leuke activiteiten.

Waar kun je dan aan mee doen?

 Doe Mee organiseert het hele jaar door verschillende activiteiten. Al deze activiteiten vindt je op de activiteitenkalender.

Moet je voor Doe Mee betalen?

Aan een groot deel van de activiteiten kun je gratis deelnemen. Bij sommige activiteiten moet je een klein bedrag betalen. Dit staat dan bij de activiteit op de activiteitenkalender aangegeven.

Kan iedereen mee doen?

Doe Mee is voor iedereen tot 18 jaar. Sommige activiteiten zijn speciaal voor een bepaalde leeftijdsgroep. Dit staat dan bij de activiteit aangegeven.