Adviseur/coördinator Toezicht en Handhaving/BOA

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarin je een bijdrage aan de samenleving kunt leveren en nieuwe carrièrestappen kunt maken? Een functie waarin je zelfstandig én vanuit een divers samengesteld team aan de slag gaat? Waarbij je zelf jouw balans tussen werk en privé kunt organiseren? Dat kan in De Bilt!

Wij zoeken:

Adviseur/coördinator
Toezicht en Handhaving/BOA 

programma veiligheid
12 - 16 uur per week

Zó werkt het in De Bilt

Bij gemeente De Bilt werk je aan uitdagende maatschappelijke opgaven in een ambitieuze regio. Samen met zo’n 250 collega’s lever je een relevante bijdrage aan de samenleving. Daar zet je je 100% voor in. Je kunt tegen een stootje en ziet uitdaging in het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je werkt vanuit je team samen met verschillende disciplines en werkt zoveel mogelijk gebiedsgericht: dichtbij de inwoners, organisaties en instellingen. Onze kernwaarden zijn jouw tweede natuur: laagdrempelig, betrouwbaar en duidelijk.

Wat ga je doen?

Je stemt af met je stakeholders, zowel in je eigen laag in de organisatie als op strategisch niveau. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan en sta je goed en continu in verbinding met je omgeving. Gevoeligheden traceer je gemakkelijk, ook als deze nog wat diffuus zijn. Je communiceert uitstekend, ook schriftelijke rapportages over complexe onderwerpen maak je makkelijk leesbaar. Je coördineert/bewaakt de uitvoering van het jaarprogramma veiligheid en bent verantwoordelijk voor het opstellen van draaiboeken en verzorgt evaluaties. 

Je zorgt binnen de gestelde kaders voor meer effectieve aanwezigheid van de toezichthouders en BOA’s domein I in het publieke domein. Je stelt samen met je collega’s van team veiligheid het meerjarenplan Toezicht en Handhaving in het publiek domein op en coördineert de uitvoering. Je participeert en adviseert in de operationele voorbereiding van (multidisciplinaire) interventies en bent zo nodig aanwezig tijdens de feitelijke uitvoering. Daarnaast zorg je voor een strakke planning ten aanzien van de wettelijk verplichte her- en bijscholingen voor de BOA’s domein I en III en overige vakopleidingen. 

Jouw team

In De Bilt werken we in zelforganiserende teams. Jij gaat deel uitmaken van team Veiligheid dat bestaat uit ca. 11 medewerkers. Team Veiligheid houdt zich bezig met Openbare Orde onder andere: leefbaarheid, jeugdoverlast, ondermijning, persoonsgerichte aanpak, leerplichtwet en advisering college van B&W. 

Wie ben jij?

Je bent vriendelijk, besluitvaardig en een organisator. Je bent goed op de hoogte van de inhoudelijke wet- en regelgeving en werkt integer. Je bent flexibel in je werktijden, bent van onbesproken gedrag en niet in aanraking geweest met politie en/of justitie. Het overleggen van een verklaring omtrent gedrag is geen probleem voor je.

Je beschikt over: 

  • een afgeronde HBO opleiding SJD
  • rijbewijs B
  • goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • aantoonbare affiniteit/kennis van het vakgebied toezicht en handhaving in het publieke domein
  • kennis van en ervaring met een gemeentelijke organisatie; 
  • vakgebied openbare orde en veiligheid is een pré 
  • stressbestendigheid.

Je bent bereid tot het volgen van vakopleidingen.

Wat bieden we?

Een leuke, veelzijdige baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid om je werk in te vullen en je persoonlijk te ontwikkelen. De gemeente De Bilt is een organisatie waarbinnen we elkaar waarderen en inspireren. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden helpen bij het bewaken van de balans tussen werk en privé. Je kunt tijd- en plaats onafhankelijk werken, al ontmoeten we elkaar ook graag in het goed bereikbare en toegankelijke gemeentekantoor. 

Afhankelijk van opleiding en ervaring geldt een minimumsalaris van € 2.581,- (schaal 8) en een maximumsalaris van € 4.208,- (schaal 9) bruto per maand (salaristabel gemeenteambtenaren nieuwe structuur, salarispeil 1 april 2022). Bedragen gelden bij een 36-urige werkweek. Naast het salaris krijg je een individueel keuzebudget (17,05% van je salaris). Daarmee kun je (met belastingvoordeel) extra verlof kopen, een fiets aanschaffen, een opleiding volgen of gewoon uit laten betalen.

Heb je nog vragen?

Die beantwoorden we graag! Neem hiervoor telefonisch contact op met Marcel van Dalem, telefoon 06 28 14 97 15 toezichthouder openbare ruimte/ buitengewoon opsporingsambtenaar of mail je vragen naar m.vandalem@debilt.nl.

Heb je interesse?

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan bij de gemeente De Bilt? 
Solliciteer direct online via de onderstaande knop.  Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar Boy Tuasuun, HR Businesspartner. 

Solliciteer via Gemeentebanen

De eerste selectiegesprekken voeren we op 2 en 3 maart in het gemeentehuis. Als jij meegenomen wilt worden in deze gespreksronde reageer dan vóór 27 februari 2023 Deze vacature blijft openstaan totdat de functie ingevuld is.

Tenslotte

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze organisatie. Daarom verwelkomen we diversiteit in onze organisatie. Of dat nu gaat om verschil in achtergrond, leeftijd, geaardheid, arbeidsbeperking of anderszins. Verschillen tussen collega’s geven variatie in bijvoorbeeld kennis, ervaring en kwaliteiten. Zo kunnen we het werk in, met én voor onze gemeente nog beter doen.

Delen? Ja graag!
Acquisitie? Nee, bedankt.