Financieel administratief medewerker bedrijfsvoering Sociaal Domein

Ben jij op zoek naar een interessante baan waarin je een bijdrage aan de samenleving kunt leveren? Een baan waarin je zelfstandig én vanuit een divers samengesteld team aan de slag gaat? Dat kan in De Bilt!

Wij zoeken zo spoedig mogelijk een:

Financieel administratief medewerker bedrijfsvoering Sociaal Domein
32 uur per week (schaal 8)

Bij de gemeente De Bilt werk je aan uitdagende maatschappelijke opgaven in een ambitieuze regio. Samen met zo’n 250 collega’s lever je een relevante bijdrage aan de samenleving. Daar zet je je 100% voor in. Je kunt tegen een stootje en ziet uitdaging in het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je werkt vanuit een team met verschillende disciplines binnen het Sociaal Domein en zo dicht mogelijk bij inwoners, organisaties en instellingen. We bouwen aan zelforganiserende teams.

Je komt te werken in het Sociaal Domein wat bestaat uit twee teams. Team Beleid (Jeugd, Wmo en Participatie) en het team Bedrijfsvoering, waarin jij komt te werken. Dit team is onder andere verantwoordelijk voor het opstellen en beëindigen van beschikkingen/toewijzingen voor Wmo en Jeugdhulp. Ook controleert het de rechtmatigheid van declaraties en facturen voor geleverde zorg en hulpmiddelen in het kader van Wmo en Jeugdhulp. Bovendien zorgt het team ervoor dat de werkprocessen worden aangepast aan nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe contracten en landelijke administratieve standaarden. Het team bestaat uit medewerkers kwaliteit en beleidsuitvoering, een functioneel beheerder, een data-analist, een toezichthouder rechtmatigheid en medewerkers van de back- en midoffice.

Wat ga jij doen?

Jouw klanten kunnen zowel interne klanten zijn (je collega’s) als externe klanten (inwoners van de gemeente De Bilt, maatschappelijke partners, aanbieders, CAK of SVB). Als medewerker bedrijfsvoering Sociaal Domein beantwoord je aanvragen van klanten, je handelt facturen af, je voert SVB en CAK controles uit, je verricht mutaties en verwerkt informatie uit onderzoeken. Hierbij kun je denken aan het afhandelen van aanvragen voor de Jeugdwet en Wmo, verwerking van het berichtenverkeer en het verwerken van beëindigingen en verhuizingen. Je verstrekt informatie, onderhoudt contacten met klanten en/of aanvragers van gemeentelijke producten en diensten. Je zorgt er mede voor dat onze gegevens actueel zijn. Je bent verantwoordelijk voor je eigen werkvoorraad. Je wordt ingezet voor diverse administratieve werkzaamheden in zowel de back- als de midoffice.

Wie zoeken we?

Je hebt een relevante MBO opleiding (niveau 4) succesvol afgerond. Je hebt ruime kennis en werkervaring op het vakgebied. Bij voorkeur heb je relevante kennis van de Jeugdwet en de Wmo. Je hebt aantoonbare kennis op het gebied van (financiële) administratie en je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen (Zorgned). Je bent in staat om volgens regels en voorschriften te werken. Je zult zowel mondeling als schriftelijk informatie moeten kunnen verstrekken, gegevens opvragen en toelichting kunnen geven op besluiten. We verwachten dat je communicatief en cijfermatig goed onderlegd bent. Je houdt van afwisselende werkzaamheden, je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je bent in staat om projectmatig te werken. Je bent stressbestendig, nauwkeurig en hebt een klantvriendelijke instelling. Je werkt graag in teamverband maar bent ook in staat zelf een goed product af te leveren.

Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, een dynamische werkomgeving, korte lijnen en een prettige werksfeer. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden we een minimumsalaris van € 2.170, - (aanloopschaal 7) en een maximumsalaris van € 3.591, - (salarisschaal 8) bruto per maand. Bedragen gelden bij een 36-urige werkweek (salarispeil 1 oktober 2020). Naast het salaris krijg je een individueel keuzebudget (IKB) (17,05% van je salaris) dat je kunt besteden voor de aankoop van verlofuren, de aanschaf van een fiets of het volgen van een opleiding. Je kunt het keuzebudget uiteraard ook laten uitbetalen.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Salima Tarkouki of Robert Tijans, medewerkers bedrijfsvoering via telefoon       06 - 40 00 49 52 of 06 - 57 73 01 75.

Solliciteer direct online via Gemeentebanen. Je motivatiebrief en CV kun je tot en met 6 augustus 2021 sturen naar Carien Rockx, HR businesspartner. De sollicitatiegesprekken vinden online plaats in de week 16 augustus.

Delen? Ja, graag!
Acquisitie? Nee, dank je.