Gebiedsbeheerder

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarin je een bijdrage aan de samenleving kunt leveren en nieuwe carrièrestappen kunt maken? Een functie waarin je zelfstandig én vanuit een divers samengesteld team aan de slag gaat? Waarbij je zelf jouw balans tussen werk en privé kunt organiseren? Dat kan in De Bilt!

Wij zoeken per direct een:

Gebiedsbeheerder
 36 uur per week

Zó werkt het in De Bilt

Bij de gemeente De Bilt werk je aan uitdagende maatschappelijke opgaven in een ambitieuze regio. Samen met zo’n 250 collega’s lever je een relevante bijdrage aan de samenleving. Daar zet je je 100% voor in. Je kunt tegen een stootje en ziet uitdaging in het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je werkt vanuit een team met verschillende disciplines en werkt zoveel mogelijk gebiedsgericht: dichtbij de inwoners, organisaties en instellingen. Onze organisatie is in beweging. We bouwen aan kleinere, logische teams met een heldere kernopdracht en intensieve samenwerkings-relaties onderling. Deze teams versterken onze gebiedsgerichte aanpak en manier van werken. 

Wat ga je doen?

Belangrijkste rol voor de gebiedsbeheerder is het zijn van eerste aanspreekpunt voor operationele vragen vanuit het gebied (inwoners, bedrijven, organisaties) met betrekking tot het beheer en de inrichting van de openbare ruimte. Je neemt deel aan gesprekken over initiatieven vanuit de samenleving en over de uitwerking van opgaven van de gemeente. Regelmatig organiseer je wijkschouwen om te bespreken wat er leeft aan ideeën, knelpunten, plannen. Dit is een integrale rol, dat wil zeggen dat het alle domeinen (groen, wegen, riolering, speelplaatsen en straatmeubilair) betreft. 

De gebiedsbeheerder heeft een belangrijke verbindende rol tussen de omgeving en de gemeente, maar ook binnen de gemeentelijke organisatie. De gebiedsmakelaars verschaffen inzicht in wat er in de samenleving aan vragen, opgaven en behoeftes leeft, de gebiedsbeheerder werkt dit uit in concrete oplossingen, betrekt hier waar nodig belanghebbenden uit het gebied en collega’s bij en stemt de uitvoering af met de buitendienst. Als gebiedsbeheerder lever je vanuit je integrale blik op de openbare ruimte input voor het opstellen van beleid voor de integrale inrichting en het beheer van onze openbare ruimte.

Wat breng je mee? 

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO+/HBO-niveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar recente gemeentelijke werkervaring in een soortgelijke functie en beschikt over goede basiskennis van alle domeinen in de openbare ruimte
  • Je bent een netwerker, sociaal vaardig en je enthousiasmeert mensen
  • Je bent pro-actief en denkt in oplossingen in plaats van problemen
  • Je bent communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk, handig met de computer en social media
  • Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen
  • Je werkt graag samen met anderen en bent prettig in de omgang.

Wat bieden we?

De gemeente De Bilt is een organisatie waarbinnen we elkaar waarderen en inspireren. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden helpen bij het bewaken van de balans tussen werk en privé. Je kunt je bij ons verder ontwikkelen en collega’s in hun ontwikkeling ondersteunen; Er is veel vrijheid om je werk in te vullen. Je kunt tijd- en plaats-onafhankelijk werken, al ontmoeten we elkaar ook graag in het goed bereikbare en toegankelijke gemeentekantoor. 

Voor deze nieuwe functie bieden we (afhankelijk van opleiding en ervaring) een minimumsalaris van € 2.484,- (aanloopschaal 8) en een maximumsalaris van € 4.048,-,- (salarisschaal 9) bruto per maand. Bedragen gelden bij een 36-urige werkweek (salarispeil 1 oktober 2020). De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd van 1 jaar, met perspectief op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Naast het salaris krijg je een individueel keuzebudget (IKB) (17,05% van je salaris) dat je kunt besteden voor de aankoop van verlofuren, de aanschaf van een fiets of het volgen van een opleiding. Je kunt het keuzebudget uiteraard ook laten uitbetalen.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Eric Oosterwijk,  Regisseur Openbare Ruimte, Team Assetmanagement via telefoonnummer 030 - 228 91 72 of via e-mail: e.oosterwijk@debilt.nl. Heb je een korte vraag over de functie? Stuur dan gerust een whatsapp naar  06-52 60 63 62.
De eerste gesprekken zijn gepland op 11 maart a.s.

Heb je interesse?

Solliciteer direct online! Je motivatiebrief en CV kun je tot en met 7 maart 2021 sturen naar Carien Rockx, HR adviseur.

Delen? Ja, graag!
Acquisitie? Nee, dank je.