Medewerker Team Klantcontact

Categorieën

 • 24 uur
 • mbo
 • vaste baan

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarin je samen met jouw collega’s het verschil kunt maken voor onze inwoners? Ben jij een klantgerichte, stressbestendige teamplayer die meerdere dingen tegelijk kan doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Als medewerker KCC ben je het eerste aanspreekpunt voor de inwoners. Je staat de klanten telefonisch, per mail, via WhatsApp of persoonlijk aan de receptiebalie te woord. Je bent hét visitekaartje van de gemeente en je hebt er plezier in om iedere klant op een klantgerichte en efficiënte wijze te helpen. Je handelt zo veel mogelijk gesprekken zelfstandig af door het raadplegen van je informatiebronnen en je verwerkt de gesprekken in het zaaksysteem. Je schakelt snel van het ene onderwerp naar het andere en kan gemakkelijk wisselen tussen werkzaamheden. 

In de ochtend zijn we telefonisch bereikbaar van 08.30-12.30 uur en in de middag is er tijd om administratieve zaken af te handelen. Je geeft documenten uit (reisdocumenten, rijbewijzen, uittreksels etc.) en verzorgt onder andere de milieupassen, aanvragen ontheffingen spitsafsluitingen en behandelt aangifte van verloren of gevonden voorwerpen. 

Jouw team

Binnen gemeente De Bilt werken we in zelforganiserende teams. Jij gaat deel uitmaken van het team Klantcontact. Je maakt deel uit van een enthousiast team van 8 medewerkers, dat bij uitstek het visitekaartje is van de gemeente De Bilt. Het team KCC bestaat uit het callcenter en de receptie. 

Wat neem je mee?

Wij zoeken een gastvrije, positieve en oplossingsgerichte collega met een gezonde dosis pit, die graag meedenkt over het verbeteren van het klantcontact naar onze inwoners. Uiteraard ben je beleefd, geduldig en kan je omgaan met verschillende typen mensen. Wij zoeken een echte teamplayer met een hands-on mentaliteit.

 • Je bent in het bezit van minimaal een MBO-diploma (bij voorkeur op het gebied van publieke dienstverlening).
 • Je kunt goed overweg met de computer en bij voorkeur met de volgende applicaties: Key 2 Burgerzaken, Zaaksysteem en OBI4wan.
 • De invulling van je uren gaat via een vast werkrooster waarvan de avondopenstelling op dinsdag ongeveer 1 keer per maand een onderdeel is.  
 • Je spreekt helder, foutloos en begrijpelijk Nederlands en Engels.
 • Je hebt ervaring met dienstverleningskanalen receptie/balie, telefonie en e-mail-verwerking.
 • Je komt door jouw wijze van vraagstelling snel tot de kern van de vraag (de vraag achter de vraag).

Wat bieden we?

Wij bieden een leuke, veelzijdige baan met veel verantwoordelijke aspecten om je werk in te vullen en je persoonlijk te ontwikkelen. In jouw functie draag je bij aan een mooiere wereld voor onze inwoners. Je krijgt 230 nieuwe collega’s die jou waarderen en inspireren. In onze Bilthal kun je altijd terecht voor een praatje met een van hen. En als je daar toch bent, neem je meteen even een stuk fruit mee. Klinkt goed, toch?

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden we een salaris van minimaal € 2545 tot maximaal € 3612 (schaal 7) bruto per maand. Bedragen gelden bij een 36-urige werkweek (salarispeil 2 januari 2023).
 • We geloven in een langdurige samenwerking. Bij indiensttreding krijg je daarom direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden.
 • Naast het salaris krijg je een individueel keuzebudget (IKB) (17,05% van je salaris) dat je kunt besteden voor de aankoop van verlofuren, de aanschaf van een fiets of het volgen van een opleiding. Je kunt het keuzebudget uiteraard ook laten uitbetalen.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.
 • Actieve personeelsvereniging.
 • 194,4 vakantie-uren bij een 36-urige werkweek.
 • Opleidingsmogelijkheden o.a. via ons eigen leerportaal.

Interesse?

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan bij gemeente De Bilt? Solliciteer dan meteen! Wij ontvangen jouw CV en/of motivatiebrief graag. Je kun je brief richten aan Sandra Blaz, HR-consulent. Als jij meegenomen wilt worden in de eerste gespreksronde, reageer dan uiterlijk op zondag 10 december 2023.  

Heb je nog vragen? Die beantwoorden we graag! Mail Nicole Warmelink, medewerker Team Klantcontact via n.warmelink@debilt.nl. Zij neemt daarna telefonisch contact met je op. 

Je bent ook altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken en kennis te maken.

Solliciteer via Gemeentebanen

Zo werkt het in De Bilt

Gemeente De Bilt heeft ruim 43.000 inwoners en wordt gevormd door zes kernen: Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading en Westbroek. Bijzonder aan de gemeente is de groene ligging in een stedelijke regio. Wij werken aan een leefbaarder, groener, duurzamer en ondernemender De Bilt.

Zin om hieraan bij te dragen? Bekijk onderstaande video (of ons YouTube-kanaal) om te zien wat gemeente De Bilt nog meer te bieden heeft.

De afgelopen jaren hebben we belangrijke stappen gezet om meer opgavengestuurd en gebiedsgericht te werken. Daarnaast bouwen we verder aan een organisatie die flexibel is en slagkracht heeft: we werken vanuit kleine, zelforganiserende teams met een heldere kernopdracht. Meer weten? Lees hier ons organisatieverhaal.

Bekijk wat gemeente De Bilt nog meer te bieden heeft in onderstaande video.

Delen? Ja graag! Acquisitie? Nee, bedankt.