Afvalkalender 2021 digitaal

Wanneer zet ik welke kliko aan de straat? U vindt het antwoord en veel informatie eenvoudig en snel met de digitale afvalkalender van 2021 via de app of website. Een papieren versie is alleen op het gemeentehuis af te halen.

Zet daarom snel de AfvalWijzer op uw smartphone of tablet. Postcode en huisnummer invullen: klaar! Zo hoeft u ook nooit meer te twijfelen welk afval in welke kliko gaat of wat u naar de Milieustraat moet brengen.

U kunt de AfvalWijzer ook raadplegen via www.mijnafvalwijzer.nl. De ophaaldagen zijn gelijk aan 2020. Door de digitale afvalkalender te gebruiken, helpt u om het papiergebruik terug te dringen.

Alleen op het gemeentehuis

Dit jaar kunt u geen papieren kalender afhalen bij de bekende adressen. Vanwege corona publiceren wij de afvalkalender dit jaar in de lokale kranten. Alleen op het gemeentehuis kunt u een papieren afvalkalender afhalen; u vindt ze op een tafel in de entree. In verband met de lockdown is het gemeentehuis tijdelijk alleen in de ochtend open, van 8.30 tot 12.30.

U kunt uw afvalkalender ook downloaden van de pagina Afval ophalen.

Meer informatie

Kijk op de pagina Afval voor meer informatie over afval scheiden, de Milieustraat, hergebruik van afvalstoffen of de gemeentelijke afvalinzameling.

Naar overzicht