Afvalkalenders 2022

Onze afvalkalenders van 2022 zien er anders uit dan u van ons gewend bent. Het voordeel van deze nieuwe opzet is dat bij wijzigingen in ophaaldata de kalender automatisch de wijzigingen meeneemt. Dus de aangepaste afvalkalender (in pdf) die dan op de website staat, heeft altijd de juiste informatie. Ook zorgen we ervoor dat de juiste kalender weer klaarligt en opgehaald kan worden op het gemeentehuis en de milieustraat. 

Reacties van inwoners

Intussen hebben we echter diverse reacties gehad van onze inwoners die met name op twee punten opmerkingen hebben: de lettergrootte is te klein en de kleuren die corresponderen met het soort afval ontbreken. 
Aangezien we het belangrijk vinden dat onze informatie wel goed leesbaar is, zijn we bezig met een aanpassing hierop. Deze aangepaste afvalkalender ligt vanaf dinsdag 11 januari op het gemeentehuis.

Problemen met downloaden pdf

Ook zijn er reacties geweest van enkele inwoners die de digitale pdf willen downloaden vanaf de website en dat op de downloadbare pdf-versie geen juiste informatie staat of rare tekens. Weet dat we druk bezig zijn om dit probleem te achterhalen en dit op te lossen. Zodra dit is opgelost, laten we u dit weten.

Digitale afvalwijzer werkt goed

De digitale afvalwijzer app werkt naar behoren en hier kunt u altijd de juiste data op vinden. U kunt de afvalwijzer eenvoudig downloaden vanuit de App store (Ios) of Play store (Android).