Bent u erbij? Webinar conceptadvies woningbouw

Het traject 'Samen werken aan wonen' heeft een rijke oogst aan ideeën voor woningbouw opgeleverd. Het redactieteam van inwoners heeft hard gewerkt en alle inbreng uit het participatietraject gebundeld tot één conceptadvies, van inwoners aan de raad. Dit willen zij graag aan u presenteren in een webinar op 8 april. Dit is uiteraard volledig digitaal.

Tijdens het webinar kijken we terug op het traject. Hoe zijn we hier gekomen. We delen de conclusies van het redactieteam. We horen graag uw reactie! Hebben we alle inbreng goed samengebracht? Kunt u zich herkennen in het resultaat? We kijken ook vooruit, hoe verloopt het proces nu verder? U kunt alle adviezen per dorp of wijk alvast lezen op www.debilt.nl/samenwerkenaanwonen

Komt u ook? Aanmelden kan via samenwerkenaanwonen@debilt.nl o.v.v. uw naam en dorp of wijk. 

Programma webinar 8 april

19.50 uur - Digitale wachtruimte geopend

20.00 uur - We gaan live!: Samen met wethouder Smolenaers heten we iedereen welkom en leggen uit hoe het werkt en wat er aan bod komt deze avond.

Even bijpraten: Hoe ging dit traject in zijn werk? Welke adviezen kwamen binnen? Wat was de rol van het reactieteam? En hoe gaan we straks verder?

In gesprek met het redactieteam: We nemen door hoe het proces verliep. Hoe hebben zij dit aangepakt?

Het advies: Aan de hand van een aantal thema’s gaan we de adviezen bekijken. Klopt het beeld dat is geschetst? Kunt u zich hierin vinden?

We gaan afronden: Hoe gaan we verder? Wat zijn de vervolgstappen? En wanneer gaat het advies naar de raad?

21.30 uur - Einde

Aanmelden webinar Samen werken aan wonen

Bent u er 8 april ook bij? Aanmelden kan via samenwerkenaanwonen@debilt.nl. U kunt zich aanmelden onder vermelding van uw naam en uw dorp of wijk.

Naar overzicht