Beperkte openingstijden en dienstverlening tijdens de lockdown

In verband met de lockdown is het gemeentehuis vanaf maandag 21 december op werkdagen open van 08:30 tot 12:30 uur.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, vragen wij u uw aanvragen zo veel mogelijk digitaal te doen. Kijk bij het betreffende onderwerp op deze website.

De balies burgerzaken zijn alleen geopend voor spoedzaken.
Spoedzaken zijn:

Alle afspraken die gepland stonden die niet door kunnen gaan, worden in overleg met u verzet. Wij nemen hierover contact met u op. 

Telefonisch kunt u ons op werkdagen bereiken van 08.30 tot 13.00 uur

Voor het gemeentehuis gelden de landelijke maatregelen: annuleer uw afspraak als u ziekteverschijnselen heeft, draag een mondkapje, kom alleen en volg de aanwijzingen in het gemeentehuis. Betaal met pin, niet met contant geld.

Pasfoto

Verschillende fotografen zijn open voor het maken van pasfoto's. Hierbij weet u zeker dat de pasfoto voldoet aan de eisen. U kunt ook gebruik maken van de pasfoto-automaat in de hal van het gemeentehuis. Volg heel precies de instructies voor een geschikte pasfoto. Het goed maken van een pasfoto in de pasfoto-automaat is op eigen risico.

Feestdagen

Het gemeentehuis en de milieustraat zijn tijdens de feestdagen gesloten.

Milieustraat

De milieustraat is open op de normale openingstijden. Op donderdag 24 december gaat de milieustraat vervroegd dicht om 14.00 en op donderdag 31 december om 13.00.

Om te zorgen voor een veilige afstand voor bezoekers en medewerker worden er maximaal 10 voertuigen tegelijk op het terrein toegelaten. Hierdoor kunnen er wachtrijen ontstaan.

 

Naar overzicht