Bladcampagne gaat van start

Op maandag 15 november start de bladcampagne. De bladruimers werken, wanneer de weersomstandigheden het toelaten, door tot 23 december 2021.

Wanneer?

Op de pagina bladcampagne vindt u een planning en een gedetailleerde kaart waarop u kunt zien in welke week uw straat aan de beurt is. Zo weet u vooraf wanneer u eventueel uw auto elders of op eigen terrein moet parkeren en kunt u uw blad op tijd langs de weg in de berm deponeren. Dat mag vanaf een week van tevoren.

Waar op letten?

Let er op dat de bladhopen geen takken, hekjes van gaas en andere verontreinigingen bevatten en dat u de bladhoop niet tegen een boom of uw erfafscheiding aan maakt. Zo voorkomt u, dat de boom of uw eigendom beschadigd raakt bij het ruimen.

De gemeente vraagt u ook om overhangend groen uit uw tuin tijdig te snoeien en uw auto in de week, dat de bladzuigers bij u in de straat komen, tijdelijk op een andere plek te parkeren. Zo kunnen wij goed ruimen en raakt uw auto niet onnodig besmeurd. Eerst komt een vrachtwagen langs om de bladhopen op te halen. Daarna volgen de bladzuigwagens.

Let op: In Bilthoven Noord is het van belang dat u het blad in de goten van de weg deponeert. De bladcampagne komt één keer langs. Daarna kunt u dus geen blad meer langs de straat deponeren en moet u het zelf afvoeren. De gemeente plaatst geen bladkorven.

Naar overzicht