Reminder: aanmelden van uw coronaheld kan nog tot 1 juni!

Jaarlijks vieren we op 14 maart Mathildedag. Door de coronacrisis vieren we deze dag dit jaar echter wat later, op zaterdag 25 juni. Mathildedag staat altijd in het teken van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn de drijvende krachten in onze samenleving waar we absoluut niet zonder kunnen en willen. Zij verdienen onze waardering. 

Op Mathildedag zetten we daarom onze vrijwilligers in het zonnetje. Het thema van deze Mathildedag is coronahelden. Een aantal inwoners heeft zich enorm verdienstelijk gemaakt in de coronaperiode, of doet dat nog steeds. Kent u iemand die u hiervoor in het zonnetje wilt zetten? Meld deze persoon dan aan bij de gemeente vóór 1 juni. Het Comitée Mathildedag beoordeelt alle aanmeldingen en nomineert een aantal vrijwilligers. De genomineerde coronahelden worden op Mathildedag feestelijk onthaald door burgemeester Potters op Jagtlust. In onderstaande video roept hij u op om een coronaheld te nomineren.

Aanmelden

Kent u een vrijwilliger die zich als coronaheld verdienstelijk heeft gemaakt? Meld deze vrijwilliger dan vóór 1 juni aan in een e-mail naar Annemiek Bovée (van het kabinet van de burgemeester).

Vermeld in uw e-mail de volgende gegevens:

  • Uw naam en contactgegevens (adres, telefoonnummer en e-mailadres);
  • Naam en contactgegevens (adres, telefoonnummer en e-mailadres) van de vrijwilliger (de ‘coronaheld’);
  • Waarom u deze vrijwilliger in het zonnetje wilt zetten.

We kijken uit naar de aanmeldingen!

Mathildedag

Meer informatie over de Mathildedag zie pagina Over De Bilt (Historie).