Coronaklachten? Ga naar de testbus!

Testbus

Met ingang van 4 oktober staat er wekelijks een testbus van de GGD om jezelf te laten testen bij coronaklachten.

De testbus staat bij het NS station in Bilthoven (Emmaplein 14):

Maandag en vrijdag en van 13.15 – 15.45 uur 
Extra: zaterdag 9 oktober van 13.15 – 15.45 uur 

De testbus zal in ieder geval tot 1 december staan. Je kunt er terecht zonder en met afspraak (030-630 54 00 of www.coronatest.nl). 

Uitbreiding aantal testbussen in de regio

Vanaf 1 oktober worden er meer mobiele testbussen ingezet om in de regio Utrecht coronatesten af te nemen. Naast de grotere vaste testlocaties in Amersfoort, Utrecht, Veenendaal en kleine locaties in Overvecht en Woudenberg, krijgen de meeste gemeenten in de regio een mobiele testlocatie. Inwoners met corona gerelateerde klachten kunnen op vaste dagen en tijden, met en zonder afspraak terecht op alle testlocaties.

U kunt ook op een locatie in een andere gemeente terecht zonder afspraak. Kijk op website van de GGD regio Utrecht voor een overzicht.

Op iedere testlocatie is vrije inloop mogelijk. Ook is op iedere locatie de mondspoeltest beschikbaar voor volwassenen en kinderen waarbij de reguliere neus-keelafname niet of lastig uit te voeren is. Dit geldt ook voor de bussen. Lees meer over de mondspoelkit.

Alleen testen bij klachten 

De GGD testlocaties nemen alleen testen af bij klachten. Testen voor toegang kan niet bij de GGD. Kijk voor meer informatie www.testenvoortoegang.org.

Naar overzicht