Denk mee over duurzame warmte

Participatieavond aardgasvrije gemeente - 31 mei om 19:30 uur. 

Om klimaatverandering tegen te gaan stappen we over naar duurzame warmte en nemen we afscheid van aardgas. Wij zijn benieuwd wat u denkt over de overstap naar duurzame warmte. Heeft u ideeën over hoe wij dit samen kunnen aanpakken? Heeft u wensen of vragen over wat er komt kijken bij het aardgasvrij maken van woningen en wijken? Op 31 mei gaan we in gesprek met inwoners over de route naar een aardgasvrije gemeente tijdens een online informatiebijeenkomst. 

Iedere gemeente in Nederland werkt aan een visie op hoe zij alle huizen en gebouwen in de toekomst duurzaam kan gaan verwarmen, de Transitievisie Warmte (TVW). Wij begrijpen dat u hierover vragen heeft en mee wilt praten. Daarom gaan wij graag vroeg in het proces met inwoners, ondernemers en andere partijen om tafel. Op 31 mei organiseren wij daarvoor een online participatieavond. 

Programma

Tijdens de participatieavond bespreken we wat de warmtetransitie precies inhoud. Er zijn verschillende experts aanwezig die vragen kunnen beantwoorden. Wij zijn vooral ook benieuwd hoe ú over de overstap naar duurzame warmte denkt. Hoe kunnen wij in de gemeente samen werken aan duurzame warmte? Tijdens het tweede deel van de avond gaan we in groepen in gesprek over de mogelijkheden, wensen en initiatieven in de verschillende wijken. Uw inbreng en die van andere aanwezigen nemen we mee in de Transitievisie Warmte.

Aanmelden en informatie

  • Datum / tijd: 31 mei, 19.30 uur tot 21.30 uur. 
  • Online programma: Vanwege coronamaatregelen vindt deze avond online plaats via het programma MS Teams.
  • Aanmelden: U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar het volgende e-mail-adres: duurzaamheid@debilt.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met de link naar de bijeenkomst. We ontvangen uw aanmelding graag zo spoedig mogelijk.

Wij hopen dat u als bewoner wilt meedenken. Op deze manier kunnen we gezamenlijk een transitievisie warmte opstellen, waarin iedereen in de gemeente zich kan vinden. Wij zien u graag 31 mei!

Naar overzicht