Een lintje verdien je!

Een Koninklijke onderscheiding (lintje) aanvragen voor iemand waarvan u vindt dat die het echt verdient, kan tot 1 juli 2020.

Met het voordragen voor een Koninklijke onderscheiding spreekt u uw waardering voor iemand uit die publieke erkenning verdient. Een Koninklijke onderscheiding geeft namelijk ondubbelzinnig uitdrukking aan de waarde die we hechten aan iemands bijzondere, persoonlijke verdiensten of prestaties voor de samenleving.

Kent u iemand?

Kent u iemand die voor een onderscheiding in aanmerking zou kunnen komen? Vanwege de lange voorbereidingstijd maken wij u er alvast op attent dat de termijn voor het aanvragen van een Koninklijke Onderscheiding voor de ‘lintjesregen’ in 2021 sluit op 1 juli 2020.

Voor het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding en nadere informatie kunt u terecht bij mw. A.M. (Annemiek) Bovée (kabinet burgemeester) via het telefoonnummer 030 - 228 95 69 of per e-mail: a.bovee@debilt.nl.

Op de pagina Onderscheidingen vindt u meer informatie over de verschillende vormen van een eerbetoon in de gemeente De Bilt.

Naar overzicht