Energietoeslag: als u weinig inkomen heeft én hoge kosten maakt

Heeft u hoge energiekosten en een laag inkomen? Dan heeft u mogelijk recht op energietoeslag. In het najaar van 2023 kunt u dat aanvragen. De Regionale Sociale Dienst (RSD) regelt de energietoeslag.

Op de website van de RSD leest u meer informatie. Als u de energietoeslag aan kunt vragen leest u dat op deze pagina. Kijk ook op de website: www.rsdkrh.nl

Heeft u nu al problemen door de hoge energiekosten? Neem dan contact op met gemeente De Bilt: geldoporde@debilt.nl. Samen gaan we op zoek naar passende oplossingen.

Vragen over de energietoeslag?

Heeft u vragen over de energietoeslag? Dan kunt u deze mailen naar energietoeslag@rsdkrh.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 030 – 692 95 00

Ondersteuning bij financiële problemen

Komt u in de problemen door hoge rekeningen en/of een te laag inkomen? Of maakt u zich daar zorgen over? Dan kan de RSD u ook helpen. Neem voor advies, vragen en hulp contact op met de afdeling Schulddienstverlening van de RSD.

U kunt bellen met het nummer 030 – 692 95 00 of mailen naar schuldhulp@rsdkrh.nl. De RSD staat iedere werkdag voor u klaar.