Gewijzigde openingstijden en feestdagen

Het gemeentehuis is vanaf dinsdag 6 april weer van 08.30 tot 17:00 uur geopend. Telefonisch blijft de gemeente van 8.30 tot 13.00 uur bereikbaar. Daarnaast gelden met de feestdagen zoals gebruikelijk aangepaste openingstijden. 

Door de maatregelen rond het coronavirus hebben we de openingstijden van het gemeentehuis vorig jaar tot twee maal toe teruggebracht. Met de nodige maatregelen in het pand en verschuivingen in capaciteit is verruiming van de openingstijden (van 08.30 tot 17.00 uur) inmiddels weer mogelijk. De mogelijkheden voor het maken van een afspraak zijn daarmee ook verbeterd. Wel blijft de telefonische bereikbaarheid beperkt tot de ochtenden (van 8.30 tot 13.00 uur) en is er nog geen avondopenstelling op de dinsdag.

Hygiƫnemaatregelen blijven van kracht

Wij vragen u om de landelijke maatregelen te blijven volgen en dus niet naar het gemeentehuis te komen met griepverschijnselen. Ook vragen wij u 1,5 meter afstand tot elkaar te houden en met pin te betalen, niet met contant geld. Op drukke momenten is een gastvrouw aanwezig.

Feestdagen

Het gemeentehuis in Bilthoven en de milieustraat in De Bilt zijn zoals gebruikelijk gesloten op de volgende aankomende feestdagen:

  • Vrijdag 2 april 2021 (Goede Vrijdag)
  • Maandag 5 april 2021 (Tweede Paasdag)
  • Dinsdag 27 april 2021 (Koningsdag)
Naar overzicht