Gilde Personeel breidt uit op Larenstein

Ondertekening koopovereenkomst door Erwin Wever en Madeleine Bakker-Smit

Gilde Personeel heeft, samen met Autobedrijf De Rooij en Bouw Schilder Glas Joh. van Doorn, een kavel gekocht op bedrijvenpark Larenstein in Bilthoven om uit te kunnen breiden. Vorige week is de koopovereenkomst voor de kavel getekend.

Wethouder Madeleine Bakker-Smit (portefeuille economie): “Fantastisch dat drie succesvolle Biltse ondernemingen opnieuw voor bedrijvenpark Larenstein kiezen en samenwerking met elkaar zoeken.”

Gilde Personeel: lokaal uitzendbureau

Bijna vijf jaar geleden startte Gilde Personeel als lokaal uitzendbureau voor de sectoren techniek, bouw, groen, schoonmaak, en in de infra. In zijn eerste jaar werd eigenaar Erwin Wever al Biltse Ondernemer van het jaar in de categorie voor startende bedrijven. Erwin Wever: “Dat heeft mijn onderneming echt een impuls gegeven. Inmiddels hebben we een vast team van 150 man personeel en kan Gilde Personeel ook andere sectoren als logistiek, administratief of secretarieel bedienen.”

Ambities waarmaken op Larenstein

Gilde Personeel zit al in een pand op Larenstein, maar gaat nu voor het eerst zelf iets bouwen. Het bedrijf groeit zo hard dat het op de nieuwe kavel uit wil breiden. Eigenaar Erwin Wever: “Met deze stap kan ik mijn ambities waarmaken en doorgroeien naar 200 man personeel. Dat is precies de juiste maat om nog wel iedereen te kennen, maar ook om onze opdrachtgevers goed te kunnen bedienen.  Ook willen we nog meer gaan doen aan het opleiden en omscholen van personeel.”

Duurzaam pand

De drie ondernemers kiezen voor een duurzaam pand. Ze bouwen gasloos, isoleren maximaal en zetten zonnepanelen op hun dak. “Wij willen het groenste pand van Larenstein bouwen”, aldus de drie ondernemers.

Bedrijvenpark Larenstein

Bedrijvenpark Larenstein is een aantal jaar geleden ontwikkeld om een plek te bieden aan bedrijven die de gemeente liever uit woongebieden wilde halen, zoals bijvoorbeeld tankstations en autobedrijven. De achterblijvende locaties konden ontwikkeld worden voor woondoeleinden. Op bedrijventerrein Larenstein verkoopt de gemeente nog enkele kavels. Wilt u meer informatie over de vestiging op Larenstein? Neem contact met ons op via bedrijvenloket@debilt.nl of kijk op de pagina's onder Ondernemen.

Naar overzicht