Groot onderhoud N417 Maartensdijk en Hollandsche Rading

De provincie Utrecht begint half september met groot onderhoud van de provinciale weg N417 tussen Maartensdijk en Hollandsche Rading, de Koningin Wilhelminaweg/Tolakkerweg. Er vinden asfalteringswerkzaamheden plaats en aanpassingen op en om de weg. Ook komt er een zonnepanelenfietspad in Maartensdijk. Alle werkzaamheden zijn half 2021 klaar. Provincie Utrecht heeft de omwonenden met een brief geïnformeerd.

Voor huizen die direct langs een werkvak liggen, worden alternatieve parkeervoorzieningen aangeboden. De provincie heeft met de hulpdiensten afspraken gemaakt over de bereikbaarheid. Het openbaar vervoer volgt de geldende omleidingsroutes. De busmaatschappij geeft op de halteborden aan waar opgestapt kan worden.

Contact

U kunt met uw vragen over de uitvoering terecht bij de omgevingsmanager Debby Schoolen van BAM Infra. Zij is bereikbaar op 06 – 46 93 84 38. Bij afwezigheid is haar vervanger Koen van den Ham, die bereikbaar is via 06 - 29 16 66 52. Uw vragen, opmerkingen of klachten kunt u ook sturen naar N417@bam.com.

Vanaf 19 september bent u – met inachtneming van de coronamaatregelen - op zaterdagen tussen 10.00 en 11.00 uur van harte welkom bij de bouwkeet van BAM Infra langs de werkzaamheden. U kunt daar terecht als u interesse heeft in het project of als u vragen of klachten heeft over de uitvoering

Meer informatie

Een overzicht van de fases en de daarbij behorende werkzaamheden, wegafsluitingen, omleidingsroutes en bereikbaarheid vindt u op www.provincie-utrecht.nl/N417.
Vanaf 14 september kunt u actuele informatie over het project vinden in de app ‘Bam Infra Projecten’. Deze app is gratis te downloaden op uw telefoon vanuit de App Store (voor iPhone) of vanuit de Play Store (voor Android). In deze app kunt u zoeken naar het project N417 De Bilt.

Naar overzicht