Informatieavond wijkoverstijgende speelplek Koperwieklaan/Kruisbeklaan

De gemeente De Bilt gaat vier speelplekken opwaarderen naar wijkoverstijgende speelplekken. Een wijkoverstijgende speelplek is om te spelen, te sporten, te relaxen en elkaar te ontmoeten. Een van deze speelplekken is de speelplek gelegen aan de Koperwieklaan/Kruisbeklaan.

Wilt u graag meedenken over deze speelplek dan informeren wij u graag op woensdag 15 september van 19.00 – 20.30 uur over het opwaarderen van deze speelplek. Wijkvereniging Centrum 2 zet zich al enige tijd hard in voor het opknappen van de speelplekken in de buurt. Aan de hand van bewonersbijeenkomsten en een enquête heeft de bewonersvereniging in samenspraak met de gemeente De Bilt en de Julianaschool een concept ontwerp opgesteld.

In het concept ontwerp zitten nog enkele dilemma’s, zoals ’hoe groot moet het sport- en spelveld zijn?’ Tijdens de informatieavond kunnen deelnemers dillema’s voorstellen zodat we deze kunnen opnemen in een flitspeiling. Deze dilemma’s gaan we in een flitspeiling van eind september tot eind oktober uitzetten. Aan de hand van de uitkomsten van de flitspeiling wordt het definitieve ontwerp gemaakt. 

Aanmelden voor online bijeenkomst op woensdag 15 september

U kunt zich tot uiterlijk dinsdag 14 september 12.00 uur aanmelden door een e-mail te sturen naar a.noorlander@debilt.nl.

Op 14 september na 12.00 uur krijgt u een e-mail met uitnodigingslink voor de online bijeenkomst op woensdag 15 september van 19.00 tot 20.30 uur. We hopen u te mogen verwelkomen!

Informatie

Meer informatie over dit ptoject vindt u op de pagina Spelen, Bewegen en Ontmoeten.

Naar overzicht