Inspraakavond woningbouwlocaties maximaal benut

Alle insprekers en toehoorders, die zich hebben gemeld voor de inspraakavond over de beoogde woningbouwlocaties in Bilthoven op 5 november, hebben vanavond een plek in de Mathildezaal in het gemeentehuis. Daarmee is de maximale capaciteit bereikt. Andere belangstellenden krijgen het advies om de inspraakavond thuis live via internet te volgen. Heeft u zich gemeld als inspreker of toehoorder, dan kunt u uw naam bij de entree van het gemeentehuis laten controleren.

Live te volgen via internet

U kunt het tweede deel van deze vergadering van de raadscommissie Openbare Ruimte vanaf 20.00 uur live bijwonen via internet op https://debilt.raadsinformatie.nl. De raadsleden en aanwezige inwoners luisteren naar insprekers over de aangewezen woningbouwlocaties aan de Bachlaan, het Biltsche Meertje, de Oranje Nassaulaan en het Rembrandtplein.

Voortgang

Het derde deel van de commissievergadering ofwel de derde inspraakavond vindt plaats op dinsdagavond 12 november; dan zijn de aangewezen locaties: Berlagelaan driehoek, Jachtlaan en Sperwerlaan in Bilthoven en de Vijverlaan in Groenekan aan de beurt. Donderdag 14 november bespreken de fracties het voorstel 'Aangewezen woningbouwlocaties' in de commissievergadering. De gemeenteraad debatteert en besluit over het onderwerp en het advies van de commissie op donderdag 28 november.

Meer informatie

Meer informatie inclusief antwoorden op veelgestelde vragen en een overzicht van de aangewezen woningbouwlocaties vindt u op de pagina Investeren in nieuwe woningen .

Naar overzicht