Jeugd en jongerenactiviteiten deze zomer

Ga je deze zomer niet op vakantie? Niet getreurd! Er zijn veel leuke zomerse activiteiten waar je aan deel kan nemen, in je eigen kern of daarbuiten. Vanaf deze week is de flyer met info te verkrijgen bij o.a. de bibliotheek in De Bilt, CJG en het gemeentehuis en worden flyers uitgedeeld op basisscholen en via de buurtsportcoaches. Kijk voor het meest actuele aanbod van de activiteiten op actiefindebilt.nl. Indien nodig kun je je hier ook aanmelden.  

Verzin jij een leuke activiteit? Wij dagen je uit!

Hoe leuk is het om zelf een leuke activiteit voor je leeftijdsgenoten te organiseren? Laat je creativiteit de vrije loop en haal bij je vriend(inn)en of klasgenoten op wat zij leuk vinden. Je krijgt begeleiding in de uitvoering en er is budget beschikbaar. Dus…heb jij leuke ideeën en vind je het leuk om een leuke activiteit te organiseren samen met de  jongerenwerker? Meld je dan nu snel aan bij jongerenwerker Erwin de Boer (e.deboer@mensdebilt.nl)!

Alle kinderen kunnen meedoen!

Stichting Leergeld De Bilt heeft als doel alle kinderen mee te laten doen. Zijn er geldzorgen waardoor je kind niet mee zou kunnen doen aan de activiteiten, neem dan vooral contact met ze op via leergelddebilt.nl@gmail.com. Wellicht kunnen zij helpen. 

En wat je ook gaat doen, veel plezier deze zomer!