Koopstromenonderzoek 2021 van start

De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, start in de Randstad, Utrecht, Noord-Brabant, een deel van Flevoland (Almere en Lelystad) en een deel van Gelderland (regio Rivierenland) een grootschalig consumentenonderzoek.

Groot onderzoek naar koopgedrag

Dat onderzoek brengt in beeld waar de inwoners kopen en hoe tevreden ze zijn over de winkelgebieden. Ook de gemeente De Bilt neemt deel aan het onderzoek. I&O Research en bureaus BRO en BSP voeren het onderzoek uit in opdracht van de Provincies Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland en gemeenten Almere en Lelystad.

Neem ook deel aan het onderzoek en maak kans op een horeca-cadeaukaart!

Een groot deel van de huishoudens hebben een uitnodiging om aan het onderzoek deel te nemen ontvangen. Inwoners die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen kunnen de vragenlijst ook invullen . Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 horeca-cadeaukaarten van 25 euro verloot.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website Koopstromenonderzoek 2021. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. Mailen kan naar info@kso2021.nl.