Lintjesregen

Een voor een belde burgemeester Potters de decorandi op. ‘Het heeft Zijne Majesteit behaagd…’ mocht hij tegen tien bijzondere inwoners zeggen. Aansluitend ontvingen zij een boeket en een symbolische onderscheiding van chocolade.

Verbluft poseerden de Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw en de Ridder en acht Leden in de Orde van Oranje-Nassau even voor dit bijzondere moment. Allen heel erg dank voor jullie grote bijdrage aan onze samenleving van harte gefeliciteerd met deze blijk van waardering door onze Koning.

Decorandi

Mevrouw Stikker uit Bilthoven werd onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. In die zelfde Orde werden tot Leden onderscheiden: de heren Hagebeek uit Bilthoven, Dijs uit De Bilt, Peetoom uit De Bilt, Hoogendoorn uit Hollandsche Rading, Groot uit Westbroek, Van den Brink uit De Bilt, Jacobse uit Bilthoven en Landwaart uit Maartensdijk. De heer Offerhaus ontving de onderscheiding tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Dit jaar is er op de dag van de Lintjesregen dus niet de mogelijkheid om de onderscheiding op te spelden zoals normaal gebruikelijk is. Landelijk wordt een datum vastgesteld waarop de daadwerkelijke uitreiking van de toegekende onderscheidingen zal plaatsvinden.

Naar overzicht