Online informatieavond pleeggezinnen en vrijwilligers

Help een kind zo thuis mogelijk opgroeien

Elk kind heeft het recht om op een fijne plek op te groeien. Maar soms speelt er thuis iets waardoor er extra steun nodig is voor gezinnen, of waardoor het beter is om bij pleegouders of in een gezinshuis te wonen. Voor deze gezinnen en voor deze kinderen, zijn we dringend op zoek naar mensen in de omgeving die iets voor een ander willen betekenen. Dit kan via een pleeggezin, een gezinshuis of door informele steun. Omdat er met wat hulp uit de omgeving, al heel veel bereikt kan worden!

Jouw aandacht is van grote waarde

We zoeken vrijwilligers en gezinnen in alle soorten en maten. We zoeken vrijwilligers die ín gezinnen willen mee lopen of een plek voor een kind die het best bij hem of haar past. Is dit iets voor jou? Bezoek dan de online informatiebijeenkomst. Je krijgt dan informatie over alle mogelijkheden om voor deze ouders en kinderen écht iets te betekenen. Vrijwilligersorganisaties, ervaren steunouders, pleegouders, gezinshuisouders en betrokken jeugdhulporganisaties zijn ook aanwezig. Je kunt dus al je vragen kwijt.

Online informatiebijeenkomst

Op 8 september 2021 om 19:30 uur is er een online bijeenkomst. Hier zullen vrijwilligers, pleegouders en gezinshuisouders hun verhaal vertellen en kunnen er ook vragen gesteld worden. Meer weten of aanmelden? Ga naar www.openjethuis.nl!

De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door de regio Zuid Oost Utrecht. Hierin werken de gemeenten De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist samen.

Naar overzicht