Priklocatie HF Witte Centrum tijdelijk gesloten

Alle GGD’s starten per direct met een extra versnelling van de coronavaccinaties en boostercampagne door inzet van grote locaties.

Het is de bedoeling dat alle inwoners van 18 jaar en ouder de kans krijgen om voor half januari een boosterprik te halen (altijd en alleen op afspraak). Dat betekent voor de GGD regio Utrecht dat er opgeschaald wordt tot 135.000 prikken per week in januari. Dit is een enorme klus die de GGD in korte tijd moet klaren en vraagt daarom aanpassingen wat betreft de dichtbij locaties.

Grote locaties voor meer (booster)vaccinaties

Er wordt vooral ingezet op de grote locaties omdat daar grote aantallen mensen gevaccineerd kunnen worden: snel en efficiënt. Ook de GGD medewerkers uit de dichtbij locaties zijn nodig om deze klus te klaren. De zes grote locaties zijn: Utrecht Jaarbeurs, Amersfoort Rijtuigenloods, Nieuwegein, Veenendaal, Woerden en de Expo in Houten. Op deze locaties komen extra priklijnen en de openingstijden worden verruimd. De GGD is daar elke dag van 8.00 - 22.00 uur open. Dit betekent dat inwoners soms wat verder moeten reizen om de prik te halen. We begrijpen dat dit vervelend is. Help elkaar daar in of wellicht biedt een regiotaxi een uitkomst. 

Heeft u al een afspraak voor vaccinatie in het HF Witte Centrum?

Als u al een afspraak had gemaakt voor vaccinatie in het HF Witte Centrum in De Bilt dan wordt u gebeld door de GGD. Er wordt dan in overleg met u een nieuwe afspraak gemaakt voor een andere locatie. 

Meer informatie

Zie de website van de GGD regio Utrecht www.ggdru.nl of ga direct naar het nieuwsbericht.
 

Naar overzicht