Rita Maas draagt voorzitterschap ArtTraverse over

Rita Maas en Dolf Smolenaers in Rita’s tuin naast een kunstwerk van haar zoon Sebastiaan Maas
Rita Maas en Dolf Smolenaers in Rita’s tuin naast een kunstwerk van haar zoon Sebastiaan Maas.

Na tien jaar toegewijd voorzitterschap van de ArtTraverse draagt Rita Maas het stokje over. De ArtTraverse Werkgroep, onderdeel van de Stichting Kunst & Cultuur, verzorgt viermaal per jaar kunsttentoonstellingen in de Traverse, de verbindingsgang tussen het gemeentelijk administratiekantoor en Jagtlust.

Wethouder Smolenaers (cultuur) bracht Rita daarom een bezoek en verraste haar met een grote bos bloemen: “Onder Rita’s leiding heeft de ArtTraverse Werkgroep de afgelopen jaren prachtige exposities georganiseerd waar bezoekers, kunstenaars en niet te vergeten mijn collega’s en ik van hebben genoten. Rita, dankjewel!”

Rita kijkt terug op waardevolle tentoonstellingen, een fijne samenwerking met haar team en het bijzondere contact met de exposanten: “Het blij maken van bezoekers en kunstenaars heeft me veel voldoening gebracht. Het samen toewerken naar een mooie presentatie van verzameld werk bracht ons telkens veel plezier.” Rita draagt de verantwoordelijk over aan Lucie Musterd, adviseur en toezichthouder in de gezondheidszorg en cultuur: “Ik kijk ernaar uit mijn levenslange passie en belangstelling voor hedendaagse kunst nu te verbinden met de plek waar ik woon”.

De Traverse is momenteel nog gesloten voor exposities in verband met de coronamaatregelen.

Lucie Musterd volgt Rita Maas op als voorzitter van de ArtTraverse.
Lucie Musterd volgt Rita Maas op als voorzitter van de ArtTraverse.
Naar overzicht