Snoeiwerkzaamheden van 9 tot en met 20 augustus in Bilthoven Noord

Vorig jaar heeft de gemeente bomen in Bilthoven Noord op vitaliteit en veiligheid laten controleren en is geconstateerd, dat uit een aantal bomen dood hout en laaghangende takken verwijderd moeten worden om overlast en/of onveilige situaties te voorkomen en de bomen gezond te houden. 

Snoeiwerkzaamheden

Dit snoeiwerk vindt plaats van 9 tot en met 20 augustus. Het is helaas niet aan te geven op welke dag waar precies gesnoeid wordt. Dit is sterk afhankelijk van de hoeveelheid werk in de individuele bomen. Boomverzorgingsbedrijf Hoefakker voert het werk namens de gemeente uit. Dit bedrijf begint elke werkdag om ongeveer ca. 7.00 uur en werkt met twee ploegen die tegelijk aan de slag gaan.

Bereikbaarheid

Om het snoeien veilig en zo snel mogelijk te laten verlopen sluiten we wegdelen af. Dit wordt begeleid door verkeersregelaars waar nodig. De woningen en bedrijven blijven bereikbaar, ook voor busverbindingen en hulpdiensten. Bewoners worden verzocht hun auto, wanneer zij deze langs de straat parkeren, elders te plaatsen. Dit om geen risico te lopen op beschadiging en om het snoeiwerk zo efficiĆ«nt mogelijk te  laten verlopen. 

Volgorde

Het snoeiwerk gebeurt in principe in deze volgorde:

  1. Prof. Bronkhorstlaan tussen Maartensdijkseweg en Berg en Bosch (zie kaartje (pdf, 1.53 MB) )
  2. Prof. Bronkhorstlaan/Gezichtslaan tussen Berg en Bosch en de N234 (zie kaartje (pdf, 1.35 MB) )
  3. Gezichtslaan tussen N234 en Soestdijkseweg Noord (zie kaartje (pdf, 4.51 MB) )
  4. Soestdijkseweg Noord tussen de N234 en Gezichtslaan (zie kaartje (pdf, 668 KB) )
  5. Soestdijkseweg Noord tussen Gezichtslaan en het NS-station ( zie kaartje (pdf, 1.68 MB) )
Naar overzicht