Soenda Festival

Zaterdag 18 mei op recreatieterrein Ruigenhoek.

Soenda Festival is een elektronisch georiënteerd muziekfestival met optredens van nationale en internationale artiesten. Er zijn installaties van kunstenaars en architecten te bewonderen en spectaculaire decors en lichtshows te zien.

Er is zowel ruimte voor talentvolle, jonge artiesten als voor de gevestigde internationale namen. Het festival heeft een lokale, regionale, landelijke en zelfs internationale aantrekkingskracht. Het evenement wordt afgesloten met een vuurwerkshow. Het Soenda Festival duurt van 12.00 tot 23.00 uur.

De gemeente De Bilt heeft de vergunning voor dit evenement verleend en de organisatie van het muziekfestival heeft maatregelen getroffen om aan alle voorschriften uit de vergunning te voldoen.
Aan de verleende vergunning voor dit festival is een aantal specifieke voorschriften verbonden over bijvoorbeeld geluidoverlast, veiligheid en verkeersafwikkeling. Er zijn maximaal 15.000 bezoekers toegelaten.

Wanneer u tijdens het evenement een klacht heeft over bijvoorbeeld geluid of verkeer, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 030 – 243 37 17. Voor meer info kunt u ook terecht op de website van de organisator.

Naar overzicht