Subsidie plattelandscoach voor agrarische ondernemers

Boer staat naar een tractor met een schop in de hand.

De Provincie Utrecht heeft een budget beschikbaar gesteld om in totaal 600 Utrechtse agrarische ondernemers en erfeigenaren te laten coachen en begeleiden door een plattelandscoach.

Hiervoor hebben LTO, agrarische collectieven, HAJK, natuur en milieufederatie, waterschappen, Rabobank, alle gemeenten en de provincie Utrecht de krachten gebundeld.

Onafhankelijk

De plattelandscoaches zijn onafhankelijk, kennen de boerenpraktijk, en hebben hart voor de toekomst van het Utrechtse platteland. Ze nemen graag de tijd om met u, samen met eventuele gezinsleden, thuis aan de keukentafel in gesprek te gaan over datgene wat u bezighoudt. De coaching en begeleiding kan gaan over bedrijfsmatige en persoonlijke vraagstukken die op u, uw  gezin én uw bedrijf betrekking hebben. Welke behoefte u ook heeft, u wordt als Utrechtse agrarische ondernemer en/of erfeigenaar van harte uitgenodigd om gebruik te maken van de plattelandscoaches.

Deelname

Meld u aan via de website landbouw en milieu Utrecht (plattelandscoaches). Na de inschrijving ontvangt u een voucher ter waarde van 25 uur aan coaching en begeleiding die 100% gesubsidieerd wordt.

Heeft u nog vragen of wilt u zich  telefonisch aanmelden? Bel dan met 088 – 888 66 33. Na uw aanmelding wordt u gebeld om de behoefte en verwachtingen te bespreken en wordt u in contact gebracht met één van de plattelandscoaches voor een eerste kennismaking.

Naar overzicht