Zwemmen in het nieuwe zwembad Brandenburg

Geef je mening via de online enquête over zwemactiviteiten en maak kans op een 10-badenkaart!

De bouw van het nieuwe zwembad Brandenburg in Bilthoven is in volle gang. In september opent het nieuwe bad haar deuren. Welk aanbod aan activiteiten zou jij graag in het nieuwe zwembad zien? Laat ons weten wat jouw wensen zijn via de online enquête en maak kans op één van de twaalf 10-badenkaarten!

Vul de online enquête in

Je kunt de enquête online invullen via de pagina Nieuw zwembad Bilthoven. Dit kan tot en met zondag 12 mei 2019 (de enquête is inmiddels gesloten!). Het zijn enkele makkelijke vragen waarmee je snel klaar bent. De antwoorden worden anoniem verwerkt en uitsluitend gebruikt als input voor de activiteiten in het nieuwe zwembad.

Een veelzijdig aanbod aan activiteiten

Een veelzijdig aanbod aan activiteiten in het nieuwe zwembad betekent veel zwem- en speelplezier. Met deze vragenlijst willen wij jouw interesse in nieuwe activiteiten onderzoeken. Ook willen we bekijken of bestaande activiteiten misschien op andere momenten beter aansluiten op jouw agenda.

Vervolgstappen

Deze enquête is de eerste stap om wensen over activiteiten in het nieuwe zwembad in kaart te brengen. Daarna vindt er overleg plaats met de huidige gebruikers als de resultaten van de enquête bekend zijn.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over zwemmen in het nieuwe zwembad op de projectpagina Nieuw zwembad Bilthoven.

Naar overzicht