N417 Maartensdijk-Hollandsche Rading

Vanaf de zomer van 2020 voert de provincie Utrecht wegwerkzaamheden uit aan de N417 tussen Maartensdijk en Hollandsche Rading. De werkzaamheden betreffen het aanbrengen van zonnepanelen op een gedeelte van het fietspad (in juli/augustus) en groot onderhoud aan de weg, inclusief een aantal aanpassingen (in september/oktober).

Inloopbijeenkomst woensdag 12 februari

Om bewoners en andere belanghebbenden/belangstellenden te informeren over de werkzaamheden, organiseert de provincie Utrecht een inloopbijeenkomst op woensdag 12 februari 2020 in het Dorpshuis in Hollandsche Rading aan de Dennelaan 57. U kunt binnenlopen tussen 18.30 en 21.00 uur.

Tijdens de inloopbijeenkomst presenteert de provincie Utrecht haar plan van aanpak voor het groot onderhoud en voor de gelijktijdige uitvoering van een aantal extra aanpassingen op en rond de weg. Ook is er informatie over de zonnepanelen die deze zomer op een gedeelte van het fietspad worden aangebracht (over een lengte van circa 350 meter, ter hoogte van Maartensdijk). Medewerkers van de provincie Utrecht, de gemeente De Bilt en SolaRoad zijn aanwezig om een nadere toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Naar het overzicht