Nieuwbouw supermarkt Neptunuslaan Bilthoven

Er komt een nieuwe supermarkt (Jumbo) op de Neptunuslaan in Bilthoven. Voorheen was hier een supermarkt van Lidl gevestigd, die in 2018 naar winkelcentrum de Kwinkelier is vertrokken.

De nieuwe supermarkt wordt iets groter dan het oude pand. De eigenaar en de gemeente hebben overeenstemming over de verkoop van een stukje gemeentegrond dat nodig is voor deze uitbreiding. De bouwwerkzaamheden worden in januari 2022 afgerond, waarna de Jumbo het pand gaat inrichten. 

Planning werkzaamheden
Wanneer Werkzaamheden    
Februari/Maart 2022 Opening supermarkt    

De speelplaats achter het huidige pand is tijdelijk gesloten in verband met de veiligheid voor de kinderen. Begin 2022, als alles klaar is, wordt de speelplaats weer geopend en kan er weer veilig gespeeld worden op het terrein. 

Het is belangrijk dat er rond de supermarkt ook geparkeerd kan worden. Ultimo Vastgoed heeft daarom in samenwerking met de gemeente een compleet nieuw openbaar gebied ontwikkeld met meer parkeerplaatsen en nieuwe bestrating. Dit is eind 2021 gereed gekomen. 

De parkeercapaciteit is uitgebreid, anders is het niet mogelijk om de nieuwbouw-supermarkt te verhuren. Daarom zijn er 30 extra parkeerplaatsen aangelegd. Verder is de expeditieruimte (waar dit nu niet overdekt is) inpandig gemaakt zodat hier minder lawaai/overlast is naar de omgeving en hetgeen een betere uitstraling geeft.

Projectleider: Wilco de Rooij
Telefoon: 030 - 228 95 88
E-mail: w.derooij@debilt.nl

Assistent projecteider: Bianca Hendriksen
Telefoon: 030 - 228 94 11
E-mail: b.hendriksen@debilt.nl