Woningbouw Holsblokkenweg Westbroek

De gemeente De Bilt werkt samen met de vereniging ‘Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Westbroek’ aan de realisatie van 5 betaalbare koopwoningen aan de Holsblokkenweg. De vereniging bestaat uit een groep jonge starters uit Westbroek. De bouw is inmiddels in volle gang.

Eindsituatie van de 5 nieuwe woningen Holsblokkenweg (bron: I_KB Architecten B.V. maart 2020). Deze woningen komen ten noorden van het voetbalveld te liggen. Naast Holsblokkenweg nr. 14 en tegenover de nummers 21, 23 en 25. De vereniging heeft zelf een bouwer geselecteerd.  Dit is Schutte Bouwbedrijf B.V.
Eindsituatie van de 5 nieuwe woningen aan de Holsblokkenweg (bron: I-KB Architecten B.V. maart 2020). Deze woningen komen ten noorden van het voetbalveld. Naast Holsblokkenweg nr. 14 en tegenover de nummers 21, 23 en 25. De vereniging heeft zelf een bouwer geselecteerd. Dit is Schutte Bouwbedrijf B.V.

Inloopbijeenkomst

Dinsdag 4 augustus 2020 was er een inloopbijeenkomst in het dorpshuis in Westbroek georganiseerd, om u te  informeren over de woningbouw en over de openbare ruimte. Men was positief over de plannen en er was voldoende tijd en gelegenheid om ieders vragen te beantwoorden.

Naar het overzicht