Werken aan de weg

Bilthoven

 • Soestdijkseweg Noord: komend vanaf Soestdijkseweg Zuid) tot Gezichtslaan afgesloten van 22 april 2021 19.00 uur tot 23 april 2021 07.00 uur wegens werkzaamheden aan de weg. 

 • Antonie van Leeuwenhoeklaan: vanaf heden voor onbepaalde tijd 1 richtingsverkeer. Toegankelijk vanaf Soestdijkseweg Zuid naar Antonie van Leeuwenhoeklaan. Vanaf 1e Brandenburgerweg gesloten voor doorgaand verkeer. 

 • Kruising Talinglaan-Korhoenlaan: afgesloten vanaf 8 maart 2021. De WVT is dan bereikbaar via de Waterman-Pluvierenlaan

 • Pluvierenlaan tussen de Zwanenlaan en de Melkweg: afgesloten tot 23 april 2021, echter de aansluiting op de Melkweg is pas eind april gereed.
  Tot eind april is de Pluvierenlaan tussen de Zwanenlaan en de Melkweg alleen bereikbaar via de Orionlaan en de Zwanenlaan.

 • Melkweg: vanwege werkzaamheden afgesloten tot en met 21 mei 2021.

 • Vinkenplein en omgeving: verkeersmaatregelen vanwege werkzaamheden tot voorjaar 2021. Verkeer wordt omgeleid.

 • Vinkenlaan: gereed, in nieuwe situatie alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer, geen doorgaand verkeer mogelijk. Meer informatie zie projectpagina Vinkenplein onder planning. Zie ook het nieuwsbericht 'Omleidngsroute omgeving Vinkenplein'

De Bilt

 • Groot onderhoud voor Universiteitsweg (N412) in De Bilt : vanaf vrijdag 16 april tot en met maandag 26 april 2021 voert de Versluys Groep in opdracht van de provincie Utrecht groot onderhoud uit aan de Universiteitsweg (N412) in De Bilt, vanaf de noordelijke afrit van de A28 tot net voor de kruising met de Utrechtseweg (N237). De werkzaamheden vinden plaats in twee weekenden en op doordeweekse avonden en nachten waarbij de weg is afgesloten en het doorgaande verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden betreffen regulier asfaltonderhoud om de weg in een goede en veilige conditie te houden

Meer informatie vindt u in het nieuwsbericht 'Groot onderhoud Universiteitsweg (N412) in De Bilt'

 • Biltse Rading: vanaf 19 april tot en met 21 april vervangt Spie lichtarmaturen. Het verkeer wordt door verkeersregelaars geregeld, ook zal gebruik worden gemaakt van afzettingen.

Groenekan

Geen werkzaamheden

Hollandsche Rading

Geen werkzaamheden.

Westbroek

Geen werkzaamheden.

Maartensdijk

Wijk Molenkamp: vervangen riolering tot en met juli 2021:

 • Werkzaamheden Bovenkruier 62 tot en met 74 vanaf 11 januari 2021.
 • Werkzaamheden vanaf kruispunt Melkweg/Bovenkruier tot en met kruispunt Molenwiek/Bovenkruier vanaf 11 januari 2021.

Meer informatie zie projectpagina Riolering Molenwiek-Bovenkruier e.o Maartensdijk.

Herinrichtingsprojecten

Informatie over herinrichtingsprojecten vindt u op de pagina Projecten

Gemeentebrede werkzaamheden

Kleinere onderhoudswerkzaamheden aan het groen, de openbare verlichting en aan de wegen kunnen het gehele jaar door worden gedaan en zullen weinig tot geen overlast veroorzaken.

Werkzaamheden aan toe- en afritten van de snelwegen die grenzen aan gemeente De Bilt, deze vinden plaats in de nachtelijke uren tussen 21.00 en 5.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op de website vananaarbeter.nl.

Werkzaamheden regio Utrecht

Een overzicht van de werkzaamheden in de regio Utrecht vindt u op de website vananaarbeter.nl