Accountmanager bedrijven bij de gemeente

U staat als ondernemer voor talloze uitdagingen waarbij u de gemeente goed kunt gebruiken als partner. De accountmanager bedrijven maakt het ondernemen in De Bilt voor u aantrekkelijker en gemakkelijker door mee te denken, contacten te leggen en kennis te delen. 

Vragen van ondernemers zijn vaak wat complexer dan van inwoners. Deze antwoorden zijn daarom minder vaak te vinden via de pagina Contact en veelgestelde vragen. De accountmanager bedrijven zorgt ervoor dat de juiste contacten gelegd worden zodat u snel en vakkundig geholpen wordt. En dat belemmeringen zoveel mogelijk weggenomen worden. 

Onze accountmanager bedrijven, Ellen van Tellingen, is begin juni 2021 begonnen en heeft door eerdere functies binnen gemeente De Bilt een ruime gemeentelijke ervaring zodat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Ellen is bereikbaar per e-mail: bedrijvenloket@debilt.nl of via telefoonnummer 06 28 14 98 33.

Nieuwsflits Ondernemers 

We houden u graag op de hoogte van de het laatste nieuws voor ondernemer via onze nieuwsbrief voor ondernemers. Deze verschijnt regelmatig. 

Meld u aan voor de Ondernemers-nieuwsbrief