Doorfietsroute Hilversum-De Bilt-Utrecht

We werken de komende jaren aan de aanleg van de doorfietsroute tussen Utrecht en Hilversum. Dat doen we samen met gemeente Utrecht en Hilversum, de provincie Utrecht en Noord-Holland en met u. Uit een eerdere analyse zijn verschillende routes onderzocht voor het traject. Hieruit is gebleken dat de huidige fietsroute in de gemeente De Bilt, op basis van verschillende criteria, de voorkeur heeft. 

Voorlopig ontwerp

De volgende mijlpaal in het proces is het toewerken naar een voorlopig ontwerp voor het deel van gemeente De Bilt. De eerste stap hierin is gezet door o.a. de gesprekken die gehouden zijn met belangenverenigingen per kern (Hollandsche Rading, Maartensdijk en Groenekan) aangevuld met de online enquête, een gesprek met de Fietsersbond en (technische) verkenningen door de Provincie Utrecht, gemeente De Bilt en Ingenieursbureau Iv Groep. Hierin zijn ook de uiteenlopende ontwikkelingen van de afgelopen jaren meegenomen.

Informatieavond

Wij nemen u graag mee waar we nu staan op basis van de opgehaalde informatie. Daarnaast geven wij u inzicht wat de vervolgstappen zijn. Wij nodigen u uit voor een informatieavond op het gemeentehuis in de Mathildezaal op 14 februari van 19.30 tot 21.00 uur. De koffie en thee staat om 19.15 uur voor u klaar.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn, dan kunt u uw e-mailadres sturen naar rosa.ramondt@provincie-utrecht.nl, zodat u de presentatie en de resultaten van de enquête krijgt toegestuurd.