Doorfietsroute Utrecht-Hilversum: vul de enquête in!

Een doorfietsroute is een directe verbinding tussen woon-werklocaties, scholen en knooppunten. De route is zo ingericht dat fietsers comfortabel, veilig en vlot kunnen doorfietsen. 
De provincie Utrecht werkt samen met onder meer gemeente De Bilt aan een doorfietsroute tussen Utrecht en Hilversum. Wij horen graag wat u daarbij belangrijk vindt. 

De meest directe fietsroute tussen Utrecht en Hilversum loopt via de Koningin Wilhelminaweg en de Tolakkerweg (N417) door Groenekan, Maartensdijk en Hollandsche Rading. U kunt de provincie Utrecht helpen bij het onderzoek naar de doorfietsroute door de enquête in te vullen op www.iv-groep.nl/doorfietsrouteof scan de QR-code. Invullen kan tot en met zondag 18 december 2022.

Meer informatie en vervolg

Op de website van de provincie www.provincie-utrecht.nl/doorfietsroutes is meer informatie te vinden over de doorfietsroute. Daar vindt u ook een digitale kaart waarop u vragen kunt stellen, uw wensen kenbaar kunt maken en de voortgang van het project gemakkelijk volgt. 
De resultaten van de enquête zijn naar verwachting begin volgend jaar beschikbaar. Deze worden gecommuniceerd via www.iv-groep.nl/doorfietsroute. Het voorstel voor de inrichting van de fietsroute, presenteert de provincie tijdens een inloopbijeenkomst. Meer informatie hierover volgt.