Kerstwens van het college

Beste inwoners,

2024 staat voor de deur en dat betekent dat we alvast vooruitblikken op het komende jaar. We blijven aandacht hebben voor onze inwoners, vooral degene die kwetsbaar zij of een laag inkomen hebben. Daarom bieden we hun ondersteuning waar we kunnen en waar dit het hardst nodig is. Om de kansen voor de jeugd te vergroten, is onderwijs en sport van essentieel belang. Daarom blijven we investeren zodat bibliotheken, sportclubs en maatschappelijke instellingen bereikbaar blijven. Wij kijken uit naar het nieuwe jaar en gaan ons best doen om er weer een mooi jaar van te maken.

Ook blijven we ons inzetten voor onze bewoners door te investeren in woningbouw, zodat onze gemeente een fijne woonplaats is en blijft voor starters, gezinnen, alleenstaanden en ouderen. Dit doen we door zowel sociale-, middeldure huur als appartementen te bouwen, met aandacht voor voldoende groen en ruimte om elkaar te ontmoeten.

Maar we hebben ook úw inbreng nodig. Samen met elkaar maken we onze samenleving. Aandacht voor elkaar, af en toe een helpende hand of begrip voor elkaar is hierbij enorm belangrijk. Denk eens aan die eenzame buur of ouderen die weinig aanloop hebben. Kijk naar elkaar om en drink eens een kopje koffie met elkaar!
Ook een extra handje helpen bij bijvoorbeeld een vereniging is meer dan welkom. Vrijwilligers zijn in alle soorten en maten nodig. Kleine moeite maar een heel groot plezier (ook voor uzelf)! Doet u mee?

Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen en veel geluk en gezondheid in 2024!

Hartelijke kerstgroeten,
Sjoerd Potters - Anne Marie ‘t Hart - Dolf Smolenaers – Pim van de Veerdonk - Krischan Hagedoorn