Presentatie verslag eerste participatieronde Spoorzone Bilthoven op 4 juli

Het verslag van de eerste participatieronde Spoorzone Bilthoven is klaar. Veel mensen hebben aan het proces meegedaan. Dat heeft een brede inventarisatie opgeleverd van wensen, ideeën maar ook zorgen van bewoners,  ondernemers en belangenorganisaties. Dinsdagavond 4 juli presenteert de gemeente het verslag op een voor iedereen toegankelijke gebiedsconferentie. Op die avond wordt meteen een begin gemaakt met ronde 2 van het participatietraject: het opstellen van de varianten.

Anne Marie ’t Hart, als wethouder verantwoordelijk voor het project, hoopt op een grote opkomst. "De herinrichting van de Spoorzone is gezichtsbepalend voor onze gemeente. Het is een kans die we maar eens in de 50, misschien wel 100 jaar krijgen. Die moet je dus doordacht en zorgvuldig aanpakken. De inbreng van bewoners, belanghebbenden en ondernemers is daarvoor noodzakelijk. Ik ben iedereen dankbaar voor de bijdragen tot nu toe, en ik hoop dat iedereen ook in de volgende fase weer energie en kennis zal inbrengen."

Meer informatie over deze bijeenkomst leest u op www.doemeedebilt.nl/spoorzone. Ook vindt u hier het aanmeldingsformulier voor de bijeenkomst op 4 juli.