Samen houden wij onze leefomgeving schoon en mooi

In het afgelopen jaar hebben veel inwoners van onze gemeente zich ingezet voor een schone, groene en mooie leefomgeving. Bijvoorbeeld door een afvalbak te adopteren, een stukje groen te onderhouden of een speelplaats op te knappen. Daar willen wij u graag voor bedanken!

Het onderhoud van onze leefomgeving is een enorme klus: de jaarlijkse bladcampagne, het onderhoud van groen, afval ruimen en speelplaatsen verbeteren. Bovendien zijn er steeds meer uitdagingen die om aanpassingen in onze omgeving vragen. Omdat het klimaat verandert is er meer wateropslag nodig. En de aanleg van bijvoorbeeld groene bermen helpt de biodiversiteit te versterken.

Gelukkig staat de gemeente hier niet alleen voor. De inzet van onze inwoners is hierbij heel waardevol! Wij zijn heel blij met inwoners die mee willen helpen of met idee├źn komen. Daarbij maakt het niet uit of u eenmalig een insectenhotel plaatst of het hele jaar werkt aan een mooie groene straat door een stukje gezamenlijk groen te adopteren. Wij hebben enorme waardering voor al deze mensen en willen hierbij onze grote dank uiten. Zonder u zou deze gemeente er toch anders uit zien!

Bedankt, namens het college van burgemeester en wethouders,

wethouder Pim van de Veerdonk