Sinterklaas

Afgelopen zaterdag zijn de Sint en zijn Pieten op bezoek geweest op het gemeentehuis Jagtlust in Bilthoven. Daar werden zij hartelijk ontvangen door de burgemeester en de kinderburgemeester. Veel honderden kinderen en hun (groot) ouders hebben hiervan genoten.

Later die dag hebben zij ook nog een bezoek gebracht aan het winkelcentrum in Bilthoven en aan Westbroek.

Maartensdijk

Zaterdag 27 november aanstaande om 13.00 uur zal Sinterklaas met zijn pieten in Maartensdijk langskomen op het Maertensplein.

Sinterklaastekenwedstrijd

Alle kinderen kunnen Sinterklaas dan een mooie tekening komen geven, waaruit Sint dan de mooiste drie kiest voor een leuke prijs. Zet je wel je naam, leeftijd en telefoonnummer erop?

Twee tijdsblokken

Sinterklaas heeft wel een verzoek. Hij vraagt of alle kinderen die wonen tussen de Tolakkerweg en het Maertensplein langs willen komen tussen 13.00 - 13.30 uur. Alle andere kinderen kunnen dan langskomen tussen 13.30 - 14.00 uur.

Speciale looproute

Er is een speciale looproute ingesteld. De kinderen lopen dan langs Sinterklaas en kunnen dan hun tekening bij de Sint afgeven. Voor de ouders is er dan gelegenheid om een foto te maken.

Coronamaatregelen

Ook Sinterklaas en zijn pieten houden zich streng aan de coronaregels en dat betekent dat hij vraagt aan iedereen om thuis te blijven bij klachten en zeer zeker ook 1,5 meter afstand te houden. 
Geef ook alle mensen die alleen maar komen om boodschappen te doen alle ruimte en doorgang alleen zo kan Sinterklaas er een heel uur zijn voor alle kinderen.