Mathildedag

Kent u iemand die zich als vrijwilliger met hart en ziel inzet voor bijvoorbeeld de sportvereniging? Altijd in de weer is als mantelzorger? Of tijd steekt in kunst of cultuursector? Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Er zijn nog zoveel meer vrijwilligers met andere taken die het waard zijn om te benoemen. U kunt de vrijwilliger die volgens u extra waardering verdient nu verrassen met een aanmelding voor Mathildedag.

Vrijwilliger in het zonnetje

Jaarlijks vieren we half maart Mathildedag. Deze speciale dag staat altijd in het teken van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn drijvende krachten in onze samenleving waar we absoluut niet zonder kunnen of willen. Zij verdienen onze waardering. Op Mathildedag zetten we daarom onze vrijwilligers in het zonnetje. Ook dit jaar en wel op woensdag 13 maart. 

Beoordeling door Comité Mathildedag

Het Comité Mathildedag zal alle aanmeldingen beoordelen en komen tot een aantal nominaties. De genomineerde vrijwilligers zullen op feestelijke wijze verrast worden door burgemeester Potters. 

Aanmelden

U kunt vrijwilligers aanmelden vóór 26 februari 2024 door een e-mail te sturen naar Annemiek Bovée: a.bovee@debilt.nl (kabinet van de burgemeester).
Vermeld in de e-mail de volgende gegevens: naam en contactgegevens van aanbrenger (telefoonnummer en e-mailadres); naam en contactgegevens van vrijwilliger (telefoonnummer en e-mailadres) en de motivatie waarom deze vrijwilliger in het zonnetje gezet moet worden.