Wat gemeente De Bilt te bieden heeft

 

Gemeente De Bilt wil dat jij lekker in je vel zit. Zo helpen wij je daarbij:

Zelforganiserende teams

Bij ons krijg je vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. We werken namelijk in zelforganiserende teams. Je hebt geen manager, maar een teamondersteuner die ervoor zorgt dat jullie een topteam zijn.

Bekijk de video van Mariska

Lerende organisatie

We willen elke dag  beter worden in ons werk, daarom speelt leren bij ons een belangrijke rol. We hebben ons eigen Leerplatform, maar uiteraard krijg je ook een persoonlijk opleidingsbudget en volg je regelmatig een teamtraining.

Bekijk de video van Dennis

Samenwerking

Samenwerking brengt vreugde en plezier én de beste prestaties. Doordat we ieders kennis en vaardigheden samenbrengen, kunnen we het leven van onze inwoners elke dag een stukje beter maken. Jij werkt samen met collega’s vanuit de hele organisaties: de deuren staan open en de lijntjes zijn kort.

Bekijk de video van Henriëtte

Focus en ruimte

Bij gemeente De Bilt willen we dat jij lekker in je vel zit. Daarom besteden we veel aandacht aan gefocust en planmatig werken en prioriteiten stellen. Dat schept namelijk ruimte voor creativiteit, aandacht en persoonlijke groei. En dat zorgt er weer voor dat je met plezier je werk kunt doen.

Bekijk de video van Mehmet