Trouwlocaties

Er zijn verschillende trouwlocaties in de gemeente De Bilt. Hieronder krijgt u een indruk van deze locaties. Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met de locatie van uw keuze.

Trouwzaal Jagtlust, Bilthoven

Centraal gelegen in het park Jagtlust staat het gelijknamige gemeentehuis. De trouwzaal heeft 36 zitplaatsen, voor de overige aanwezigen biedt de zaal voldoende sta-gelegenheid.

In de trouwzaal Jagtlust op het gemeentehuis kunt u trouwen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur, op elk heel uur. Op zaterdag op elk heel uur tussen 11.00 en 16.00 uur.

De trouwzaal kunt u op werkdagen bezichtigen tussen 8.30 en 16.00 uur, via de hoofdingang van het gemeentehuis. Het strooien van rijst, confetti of bloemen is hier niet toegestaan.

De Woudkapel, Bilthoven

De Woudkapel is een gemeentelijk monument en een bijzondere trouwlocatie aan een mooie laan in Bilthoven.

Landgoed Vollenhoven, De Bilt

Landgoed Vollenhoven is een van de oudste buitenplaatsen van de Stichtse Lustwarande. Het landgoed bevat een Engels landschapspark, verschillende tuinen waaronder een Engelse tuin en een moestuin, een buitenhuis, een oranjerie, een koetshuis, boerderijen en een ijskelder. Bij mooi weer kunt u buiten trouwen.

H.F. Witte Centrum, De Bilt

H.F. Witte Centrum is een cultureel en vergadercentrum aan de rand van De Bilt. Het centrum heeft meerdere moderne zalen en een grote parkeerplaats.

Bistro Boschoord, Lage Vuursche

Bistro Boschoord ligt op de grens van de gemeente De Bilt en Hilversum. De bistro ligt middenin het bos en heeft een prachtig terras. Bij mooi weer kunt u buiten trouwen.

Het Koetshuis, Maartensdijk

Het Koetshuis is een onderdeel van restaurant ‘Mauritshoeve’. Het ligt midden tussen de bossen en de weilanden en is een geschikt voor grote en kleine trouwpartijen. Bij mooi weer kunt u buiten trouwen.

Café van Miltenburg, Bilthoven

Al 85 jaar is Café van Miltenburg het bruisende hart van De Bilt en Bilthoven. Het café is inmiddels drie generaties lang in het bezit van de familie van Miltenburg. Een huwelijksvoltrekking kan in het café, de prachtige feestzaal of op het heerlijke zonneterras.

Bubbles & Blessings, Bilthoven

Hoe vier jij de mooiste dag van je leven? Met je grote liefde, iedereen die jullie dierbaar is én met bubbels natuurlijk. Als erkende trouwlocatie maakt Bubbles & Blessings van elke bruiloft een feest om nooit te vergeten. Ochtend, middag en/of avond, een groot of klein gezelschap – bij Bubbles en Blessings kan het allemaal. Voor maximaal 150 personen verzorgen wij alles van overheerlijke bruidstaart tot luxe buffet en als afsluiter van jullie bruiloft: één of meer nachtjes in onze romantische, comfortabele bruidssuite. 

Fort Voordorp, Groenekan

Fort Voordorp is een prachtig fort, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een historische trouwlocatie, goed bereikbaar én omringd door groen. De entree van de brug, waar je het forteiland betreedt, geeft een romantisch gevoel. De gewelven maken het bovendien fotogeniek! De combinatie van het klassieke aanzicht en de knusse setting binnen, maakt het een perfecte locatie voor een ceremonie of feestavond. Geschikt voor groepen van 30 tot 250 personen.

Meer informatie