Werken aan de weg

Bilthoven

  • Kees Boekelaan-Jan Steenlaan: verkeershinder door putrenovaties van 5 tot en met 19 augustus 2022
  • Van der Helstlaan vanaf de kruising Gezichtslaan/Van der Helstlaan/Paulus Potterlaan: afgesloten vanwege rioleringswerkzaamheden 13 juni tot en met december 2022.
  • Leyenseweg: hinder voor voetgangers en fietsers door werkzaamheden nutsbedrijven van 3 juni tot en met december 2022. Vanaf september wordt er gestart met rioolwerkzaamheden waardoor de weg dan wordt afgesloten tot en met maart 2023. De woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Meer informatie en omleidingsroutes zie projectenpagina Riolering vervangen en herinrichting Leyenseweg Bilthoven.
  • Anthonie van Leeuwenhoeklaan: Vanaf heden voor onbepaalde tijd doodlopend. Toegankelijk vanaf Soestdijkseweg-Zuid naar Antonie van Leeuwenhoeklaan. Vanaf 1e Brandenburgerweg gesloten voor gemotoriseerd verkeer.
  • Soestdijkseweg Zuid tot aan de Groenekanseweg, Hertenlaan, 1e Brandenburgerweg en Leyenseweg vanaf 1 augustus verkeershinder wegens snoeiwerkzaamheden.
  • Saneringswerkzaamheden van gas-waterleiding wijk Planetenbaan en omgeving tot eind december 2022.

Werkzaamheden Vitens en Eneco in Brandenburg

Van juni 2022 tot juni 2023 wordt gefaseerd onderhoud gepleegd aan de gas- en waterleidingen en elektriciteitskabels in de wijk Brandenburg in Bilthoven. Stuk voor stuk worden (delen van) straten, parkeervakken of trottoirs aangepakt. Aannemer Van Vulpen voert de werkzaamheden uit. Inwoners hebben een brief ontvangen over de werkzaamheden en worden opnieuw ge├»nformeerd als er in de straat gestart wordt. 

De Bilt

  • Amersfoortseweg-Utrechtseweg (N237) met kruising Soestdijkseweg-Zuid is op 19 en 20 augustus afgesloten voor doorgaand verkeer van 14.30-20.00 uur vanwege de wielerwedstrijd 'de Vuelta'. Voor meer informatie: www.lavueltaholanda.com

Groenekan

Geen werkzaamheden.

Hollandsche Rading

Geen werkzaamheden.

Westbroek

Geen werkzaamheden.

Maartensdijk

Geen werkzaamheden.

Herinrichtingsprojecten

Informatie over herinrichtingsprojecten vindt u op de pagina Projecten

Reisbeperkingen openbaar vervoer

Informatie over reisbeperkingen met het OV vindt u op de website van U-OV en de NS.

Gemeentebrede werkzaamheden

Kleinere onderhoudswerkzaamheden aan het groen, de openbare verlichting en aan de wegen kunnen het gehele jaar door worden gedaan en zullen weinig tot geen overlast veroorzaken.

Werkzaamheden aan toe- en afritten van de snelwegen die grenzen aan gemeente De Bilt, deze vinden plaats in de nachtelijke uren tussen 21.00 en 5.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op de website vananaarbeter.nl.

Werkzaamheden regio Utrecht

Een overzicht van de werkzaamheden in de regio Utrecht vindt u op de website vananaarbeter.nl