Werken aan de weg

Een overzicht van de wegwerkzaamheden in gemeente De Bilt.

Bilthoven

  • Rioolreiniging door Firma Boshuis gebied tussen Utrechtseweg en Groenekanseweg tot eind mei 2024. Dit kan enige overlast voor het verkeer veroorzaken.
  • Koperwieklaan en omgeving: saneringswerkzaamheden van gas-waterleiding tot mei 2024.
  • Kuifeendlaan: wegens rioolwerkzaamheden afgesloten van 2 april tot en met 31 mei 2024. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Anne Franklaan.
  • 2e Brandenburgerweg vanaf rotonde Leyenseweg tot aan de kruising met de Patrijzenlaan afgesloten voor fiets - autoverkeer van 8 april tot en met 17 mei 2024.

De Bilt

  • Cirrusweg afgesloten wegens werkzaamheden aan de straat, trottoirs en parkeervakken van 22 april tot en met 24 mei 2024.

Groenekan

Geen werkzaamheden.

Hollandsche Rading

Geen werkzaamheden. 

Westbroek

Geen werkzaamheden. 

Maartensdijk

  • Molenweg vanaf de Dorpsweg tot aan de Dr. J.J. F. Steijlingweg afgesloten wegens herinrichting vanaf 8 januari 2024 tot en met eind juni 2024, mits het weer het toelaat.
  • Kruising Molenweg/Marijkelaan: wegens rioolwerkzaamheden afgesloten van 18 maart tot en met 10 april 2024.
  • Otto Doornenbalweg: wegens onderhoud is de rijweg, stoep en parkeerplaats afgesloten van 8 april tot en met 17 mei. De weg is tussen 07.00 -16.30 uur niet toegankelijk voor autoverkeer. 

Afsluiting wegen tijdens de spitsuren

Voor de Korssesteeg in Westbroek, de Ruigenhoeksedijk in Groenekan, de Voordorpsedijk en de Bunnikseweg in De Bilt zijn geslotenverklaringen ingesteld. Dit om de veiligheid en de leefbaarheid te waarborgen.
Onder bepaalde voorwaarden kunt u een ontheffing aanvragen. Meer informatie vindt u op de pagina Ontheffing spitsafsluiting.

Herinrichtingsprojecten

Informatie over herinrichtingsprojecten vindt u op de pagina Projecten

Reisbeperkingen openbaar vervoer

Informatie over reisbeperkingen met het OV vindt u op de website van U-OV en de NS.

Gemeentebrede werkzaamheden

Kleinere onderhoudswerkzaamheden aan het groen, de openbare verlichting en aan de wegen kunnen het gehele jaar door worden gedaan en zullen weinig tot geen overlast veroorzaken.

Werkzaamheden aan toe- en afritten van de snelwegen die grenzen aan gemeente De Bilt, deze vinden plaats in de nachtelijke uren tussen 21.00 en 5.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op de website vananaarbeter.nl.

Onderhoud openbare wegen

Van oktober 2023 tot eind 2024 vinden er wegwerkzaamheden aan verschillende wegen in onze gemeente plaats. Kijk voor meer informatie op de pagina Onderhoud openbare wegen.

Werkzaamheden regio Utrecht

Een overzicht van de werkzaamheden in de regio Utrecht vindt u op de website vananaarbeter.nl