BghU beantwoordt vragen over de WOZ in het gemeentehuis op 14 en 28 maart

Vragen over de WOZ-waarde? Maak een afspraak met de woningtaxateurs van de BghU. Op donderdag 14 en donderdag 28 maart 2024 zijn zij aanwezig op het gemeentehuis. Ze werken alleen op afspraak.

In de tweede helft van februari verstuurt Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht (BghU) namens de gemeente De Bilt belastingaanslagen naar een groot gedeelte van de huiseigenaren in onze gemeente. BghU voert  de heffing en invordering van lokale belastingen uit. Ook stelt BghU de hoogte van de WOZ-waarden vast voor alle onroerende zaken.

Afspraak maken

Op donderdag 14 en donderdag 28 maart 2024 zijn woningtaxateurs van BghU van 09.00 uur tot 16.00 uur op het gemeentehuis in Bilthoven aanwezig. Zij beantwoorden vragen over de hoogte van de WOZ-waarde van woningen. De taxateurs werken uitsluitend op afspraak. Om een taxateur te spreken moet u een afspraak maken. Dit kan door het scannen van uw persoonlijke QR-code op uw belastingaanslag. Bent u niet zo digitaal vaardig en lukt het maken van een afspraak niet via de QR-code? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de BghU.

Meer informatie vindt u op de pagina WOZ en belastingen of bezoek de website van de BghU.