Kent u iemand die een lintje verdient?

Elk jaar is er voor inwoners van de gemeente de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een Koninklijke onderscheiding. Kent u iemand die een lintje verdient? Dan kunt u tot 1 juni 2021 een aanvraag indienen.

Hoe werkt een aanvraag voor een lintje?

Het begint met het invullen van een kort online verzoekformulier op de site www.lintjes.nl. Dit formulier komt bij de gemeente binnen (Annemiek Bovée). Zij zal het verzoek beoordelen of er voldoende aanleiding is om over te gaan tot voordracht. Het kan zijn dat zij nog met u contact opneemt om een en ander door te spreken. Daarna krijgt u per e-mail een link naar het complete digitale voorstelformulier. Dit formulier met de steunbetuigingen moet u vóór 1 juni 2021 indienen. Lees ook de informatie over koninklijke onderscheidingen.

Nog vragen?

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen dan kunt u contact opnemen met Annemiek Bovée, Kabinet burgemeester Potters. Zij is aanwezig op maandag tot en met vrijdagochtend en telefonisch bereikbaar op 030 - 228 95 69 of via e-mail: a.bovee@debilt.nl